Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-17, 08:08   #904
banka26
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez esskapada Pokaż wiadomość
moja o dwoch dni jak ja chce posadzic to jest bunt bo ona chce stac! na palcach! juz sie boje jak bedzie SZWEDZKA nastolatka :/

a co do zupek, moja mama mowi ze ja juz zupy od 3 msc zycia jadlam bo po mleku rzygalam.. a ja jej mowie ze dlatego taka gruba jestem :P a jak mowi mo cis w stylu dobrych porad ze nas wychowala i zyjemy to jej mowie ze ja jestem gruba, ilona krzywa a piotrek ma cos z kolanem i ma krzywe zeby :P to sie smieje
Bedzie slivzna nqstolatka

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
myslalam, ze się posikam jak ja zobaczyłam. marszczy nos, sapie, prycha i warczy co to będzie jak zostanie nastolatka?!

moja mama (stara szkola zywienia niemowląt hehe) stwierdzila, ze ZA JEJ CZASOW polrocznemu dziecku w nocy nie wolno było dawac jedzenia grysik do butli i zoladek miał odpoczywać "do rana" wypytywałam co dalej i ile to jest to "do rana", wiec stwierdzila, ze niemowlę to z 8-10 godzin ciagiem powinno przesypiać
na to jej znajoma dorzucila, ze teraz to wszystko inaczej jest, bo wtedy kto to slyszal żeby do pol roku tylko cyca dawac i ze jej syn darl sie i nie chciał, ale pielegniarka kazala i trzymiesięcznemu już zupki dawala. i nie było zmiłuj - blenderow, mikserow przecieralo się przez sitko, soczki z marchewki przez tetre i inne takie usmialysmy się jak nigdy...

tak tak wiem, to typowe skoczki. albo te montowane do futryn. nasz niby tez "jumper", ale w nim się nie skacze
Ta ja nawet 7 lat temu inaczej robilam , d. 9 mc i koniec mleka a tu sie boje heee

Nelka boskaa moj to odrazu do placzu marszcxy truskawe i ryk hee a Nelka taka mina jakby conajmniej kilka lat miala i wkurzyla sie na mamuske heee

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora