Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Hej
u nas dzisiaj pobudka o 3 ze strasznym płaczem:/ chyba któreś zęby idą bo cały czas grzebie tam sobie palcami i śliny ma do pasa. biedna moja jeszcze gdyby dała sobie sprawdzić albo posmarować
Cytat:
Napisane przez hje
Muszę się Wam pochwalić - Pola umie, że tak napiszę kolokwialnie - smarkać nochala!  Oczywiście jeszcze dość prowizorycznie to wygląda  No ale przykłada się jej chusteczkę - ona dmucha i działa  Ale słodko to robi 
|
ale to musi słodko wyglądać 
Cytat:
Napisane przez nancykenator
witajcie poweekendowo,
my dzisiaj wróciliśmy, tż przybity, wszyscy smutni tylko Kubuś wesolutki.
T. już zapowiedziała swoje częstsze wizyty u nas (bo teraz będzie mieć duuuuużo czasu :/)
wpadłam tylko na chwilę się przywitać, poczytam Was trochę i zmykam spać, bo padam  dzisiaj pobudki co 1-2h, wczoraj co 2 h,usypianie po każdej ok. 30-45 min, płacz, tracie oczek, nieodkładalność totalna. Nie mam siły 
pisałam Wam w czwartek o Kubie, że się nim martwię, martwię się tez tż, nie poznaję go, jakiś taki inny, dziwny, wszystko mu obojętne, Kuba mu w sumie tylko przeszkadza, irytuje, nie było tak, owszem pomaga mi ale czuję, że z łaską i z niechęcią i ze zniecierpliwieniem  denerwuje go, że Kuba płacze, że brudzi, że nie je.
Dobra nie smęcę, macie swoje problemy, nie będę dokładać swoich.
silver jak pizza? Smakowała Wam?
|
o kurde a rozmawiałaś z Nim o tym? może coś złego się w pracy dzieje?
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45180506]Little, nie, to nowa zabawa, czytałam o tym dzisiaj :/ kolejne, za przeproszeniem, poyebanstwo :/ http://wiadomosci.onet.pl/swiat/alko...iertelne/47sjp[/QUOTE]
pierwsze słyszę o tym:/
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
Moda to za duze slowo, ale rzeczywiscie kilka osob wstawilo cos takiego
My juz po imprezie
Wszystko sie udalo, moj debiutancki 3bit (niebo na ziemi! Wszyscy chwalili, bo podobno nie wyszedl mi taki slodki jak innym i dalo sie zjesc kilka kawalkow za jednym zamachem :P) i muffinki tez
Prezenty tez super (m.in stolik edukacyjny, duzo ubranek i innych drobniejszych zabawek).
Takze wszystko sie udalo.
Od wczoraj bylismy u t., a dzis powrot do domu i do rzeczywistosci
Oby do kolejnej imprezy, za miesiac chrzciny!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
super, że wszystko się udało
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
hello!
black, ale cudownosci brawa dla meza!!!!
neti, mam nadzieje, ze imprezka sie udala
little, stowencja dla Antosi!!!!
meneq, mialam Ci ostatnio pisac, Pietraszko ma taki sam sliniaczek ale rozowy (gender ) bardzo lubimy! a Yae szogun jejku jak ona smiga, jakby miala motorek w pampersie
dobieglam, 6 miejsce w kobietach, 3 w mojej kategorii wiekowej  czas minimalnie gorszy od tego co sobie zalozylam, ale to moja wina, nie wierzylam w swoje sily i ustawilam sie w polowie stawki zamiast na poczatku i musialam wyprzedzac maruderow przez co stracilam minute ale jeeeest dobrze, tyle powera mi to dalo, ze
jutro do ortopedy, esz. ..... kciuki prosze
i bedzie mnie mniej, bo kuzynka przyjechala do nas na tydzien
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------
aaaaaa i w ramach dobrego biegu kupil mi dzisiaj maz nowe buty do biegania 
|
brawo!! 
i kciuki za wizytę!
Cytat:
Napisane przez s i l v e r
Darii tak się spodobało stawianie kroczków że dziś sama pół pokoju przeszła  Jak ona się przy tym cieszy!!Najcudowniejszy widok 
Jak siedzi to jeszcze nie potrafi sama wstać. Ale jak ją trzymam i puszczę to idzie sama  oczywiście jeszcze się przewraca ale o dziwo wogóle nie płacze tylko jeszcze bardziej się cieszy że sama chodzi  Moja kochana! 
|

Cytat:
Napisane przez meneq
Czesc!
lady kciuki!! Mam nadzieje, ze nie bedziesz musiala rezygnowac z biegania!
Bardzo mi sie spodobalo wyrazenie "motorek w pampersie" ;-)
silver powodzenia! Licze, ze szybko wyjasni sie sytuacja z praca.
szaja w Polsce mozna isc z takm maluszkiem jak Dorka ot tak sobie na plywalnie? Tu niestety na kryta nie wpuszcza; ba nawet na zajrciach dla maluchow jest najpierw sprawdzenie ich stanu zdrowia. Ale juz niedlugo lato i bedzie mozna chodzic na baseny odkryte i na plaze oczywiscie.
misiael na zdjecia czekamy!
Film tez widzialam, ale dla mnie nie byl wzruszajacy a po prostu za ciezki.
Moglybyscie polecic jakies ambitniejsze filmy, ale radosne i z happyendem. Z tz pasjami filmy ogladamy, ale ciezkie nam ostatnio w ogole nie wchodza.
Ale Kasai ma fanklub na watku; wiecie, ze kiedys go spotkalam?
|
film strasznie ciężki. dawno tak nie płakałam..
Cytat:
Napisane przez fewcia
Dzień dobry! Witam się w perwszy dzień ferii  Jadę o 9 do pracy. Będę społecznie przygotowywać moich łobuzów do egzaminu
Blanuś w nocy miała gorączkę 38,5, niech te zęby juz wyjda, bo Ona tak się męczy 
|
a Blanuś do żłobka w ferie?