Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-17, 08:25   #3255
anitaxas
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Jeju nie było mnie wczoraj na forum a tu takie rzeczy..

Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
Jeszcze z brzuszkiem. Prosimy o modlitwy/dobra energię!
Jana, Janczeczko teraz każdy dzień na wagę złota, więc to, że od wczoraj nadal masz Synka w brzuszku to ogromny sukces!!! Nie myślałam, że Twoja sytuacja będzie się tak szybko zmieniać.. że to tak dynamicznie może się potoczyć.. Bardzo Ci współczuję. Jesteś bardzo silną kobietą! Modlitwę i ciepłe myśli masz zagwarantowane Tulę mocno.

Barbi za usg!!! Kiedy dasz nam znać ?

Gryzelda mam nadzieję, że dzisiaj będzie już lepiej i wyjdziesz do domu.

Cytat:
Napisane przez ciociami Pokaż wiadomość
Hej
A mnie sie załączyło ze chcialabym miec dzidziusia. Tylko na ciaze jeszcze nie jestem gotowa. Wczoraj przeplakalam pol dnia.
Chcialam do was napisac wyzalic sie I mi nie chcialo sie zalogowac I jeszcze bardziej ryczalam.
Ehh czemu czasami musi byc tak cieżko.
Ciociami to co Ci się "załączyło" jest normalnym odczuciem i wiadomo było, że prędzej lub później się odezwie w Tobie na nowo.. ale tak jak piszesz samo pragnienie nie zawsze oznacza naszej gotowości na nowe życie. Daj sobie spokojnie tyle czasu ile będziesz potrzebować.
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora