Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-17, 09:38   #907
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez karota11 Pokaż wiadomość
dzień dobry
Witamy się przy śniadanku zapowiada się piękny dzień
u nas też pięknie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
A ja musze sie do strasznej rzeczy przyznac Sofia poparzyla sobie paluszki wrzatkiem. Nie mam inhalatora (planuje zakup w pl bo tu ciezko znalezc) i robie jej inhalacje nad miska goracej wody.. No i dzis wsadzila tam reke wiec nie praktykujcie tej metody

Sent from my XT1032 using Tapatalk
biedna Sofka

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Dawno nas nie było. Dzieciowi wychodzi pierwszy ząbek, kończy dziś 9 miesięcy, stoi bez podparcia krótko ale stoi, podaje rzeczy jak powiem daj, odrzuca piłkę, waży 8700, pomimo tego że zaczęła stawać na nogi szybko to biodra na usg super i dr pozwolił chodzić, podchodzi żeby się przytulic. W nocy dalej pobudki, blw pięknie jej wychodzi. I nie wiem co jeszcze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
zdolna Lila

a my zębowej masakry ciąg dalszy mamy (ale wyszła druga jedynka na dole), młodemu się leje z nosa, w nocy kaszlał strasznie (no i nie wiem czy od śliny czy co, bo rano wstał radosny i zadowolony i nie kaszlał :/). no a jak nie kaszlał to się wiercił i krzyczał..ciekawe kiedy dane mi się będzie wyspać
humpback jest offline Zgłoś do moderatora