2014-02-17, 09:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz
Cytat:
Napisane przez karota11
dzień dobry 
Witamy się przy śniadanku  zapowiada się piękny dzień 
|
u nas też pięknie ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
A ja musze sie do strasznej rzeczy przyznac  Sofia poparzyla sobie paluszki wrzatkiem. Nie mam inhalatora (planuje zakup w pl bo tu ciezko znalezc) i robie jej inhalacje nad miska goracej wody.. No i dzis wsadzila tam reke  wiec nie praktykujcie tej metody
Sent from my XT1032 using Tapatalk
|
biedna Sofka
Cytat:
Napisane przez Kinga_20
Dawno nas nie było. Dzieciowi wychodzi pierwszy ząbek, kończy dziś 9 miesięcy, stoi bez podparcia krótko ale stoi, podaje rzeczy jak powiem daj, odrzuca piłkę, waży 8700, pomimo tego że zaczęła stawać na nogi szybko to biodra na usg super i dr pozwolił chodzić, podchodzi żeby się przytulic. W nocy dalej pobudki, blw pięknie jej wychodzi. I nie wiem co jeszcze
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
zdolna Lila 
a my zębowej masakry ciąg dalszy mamy (ale wyszła druga jedynka na dole), młodemu się leje z nosa, w nocy kaszlał strasznie (no i nie wiem czy od śliny czy co, bo rano wstał radosny i zadowolony i nie kaszlał :/). no a jak nie kaszlał to się wiercił i krzyczał..ciekawe kiedy dane mi się będzie wyspać
|
|
|