2014-02-17, 10:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Witam się w słoneczny dzień 
Cytat:
Napisane przez malinOla1
Kochana ja bym poczekała na Twoim miejscu do 32dc a wtedy powinno być wiadomo. Tak jak vioris u mnie mówiła, w 31dc temp była wysoka a test negatywny i to oznaczało, że i tak w ciąży nie jestem bo od owulacji dużo czasu minęło a gdyby doszło do zapłodnienia to by test wyszedł.
Trzymaj się kochana i czekam na rozwój dalszy 
U nas już leci 7cs.
|
masz rację, poczekam jeszcze.
Mam nadzieję, że Wasz 7 będzie szczęśliwy 
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N
Szkoda ze I 
|
tez żałuję
Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl
Nie boli tak bardzo jak wtedy, ale czasami zaboli i brzuszek stwardnieje, ale na pewno nie jest to taki bol jak wtedy...wiec wydaje mi sie, ze wszystko wraca do normy  a przynajmniej mam taka nadzieje 
Jutro zaczynam 2 tygodniowe praktyki w sądzie. .. ale jakos wyjatkowo sie ich boje...
|
to dobrze, że wraca do normy 
A w jakim dziale będziesz miała praktyki?
Cytat:
Napisane przez manieczka1
Leine! Ja do tej pory tylko z chodakowska jechałam. Wczoraj włączyłam mel b i dziś ledwo chodzę 
|
ja wczoraj ćwiczyłam z Ewką i dwoma panami z Jatomi fitness czy jakoś tak. Dali mi w kość 
Cytat:
Napisane przez 123spinka
brawa za staż  i  za testowanie
|

mało prawdopodobne mi się wydaje zebym nie dostała dziś albo jutro @. Chociaż juz sama nie wiem. Liczyłam owulkę (i odczuwałam) niby ok. 14 dnia i wtedy się staraliśmy, ale teraz nie mam @ jeszce to juz sie pogubiłam heh
Cytat:
Napisane przez jagodzia133
|
każda z nas co roku będzie miała dłuższy staż hihi
Pewne wyszły by ok, skoro są II kreseczki 
Cytat:
Napisane przez Lilotka
Witam Koleżanki!!
Mam 34 lata i o dzidzie starałam sie tyllko miesiąc!! Mój mąż spisał się na medal  i właśnie w dzień zakochanych okazało się , że jestem w ciąży... Udało się choć nie przypuszczałam, że pójdzie tak łatwo.. Teraz się tylko modle, żeby fasolka była zdrowa. Dziś robię termin u Gina. Chciałabym dołączyć do waszego wątku, bo chętnie posłucham rad przyszłych mamuś. pozdrawiam wszystkie staraczki i wysyłam im swoje fluidy ciążowe!!
Ps: mógłby mi ktoś powiedzieć co to znaczy cs?? 
|
Witaj, super prezent na Walentynki 
Widzę że dziewczyny już Ci już objaśniły
A u mnie dalej @ brak. i najgorsze, że nie mam żadnych objawów żeby się zbliżała (zawsze czułam ok 3 dni przed) 
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------
Cytat:
Napisane przez 123spinka
dziewczyny pytałam juz o to ale może nikt nie zauważył 
jak schować suwaczek pod napis 
|
ja się nie wypowiedziałam, bo ciemna masa jestem w tym temacie
|
|
|