Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-17, 10:22   #1207
rusałka_1
Zakorzenienie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

hej

witamy się z Jaśkiem w piękny, słoneczny dzień z małym sukcesem od rana zaraz się pochwalimy,tylko najpierw nadrobię

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
hmmm....nie wiem, ale mój Szymek też tak robi, a od soboty strzela mega mostki :/ Neurolog mi powiedział, że to że dziecko odgina główkę do tyłu raz na jakiś czas i próbuje spojrzeń do tyłu, za siebie to może być to normalny etap rozwoju - np. go coś interesuje z tyłu, dziecko dostrzega jakąś tam większą przestrzeń.

Dzień dobry! Pospałam 6 godzin, w końcu Szymonek pospał do 6 z jedną pobudką w nocy i teraz znów śpi. Zasnął sam przy dźwiękach suszary, może powoli wrócimy do starych nawyków i będzie sam zasypiał i bez suszarki
bardzo się cieszę i mam nadzieję że będzie już tylko lepiej

co do odginania się do tyłu mi neurolog mówiła to samo
no i że należy się bawić/ nosić tak aby uniemożliwiwac dziecku to odginanie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Helenka robi tak samo,zwłaszcza przy karmieniu.Teraz wszystko ją łatwo rozprasza nie je już tak ładnie jak wcześniej

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Właśnie byłam ciekawa czy u Helenki podobnie ;-) moją też wszystko rozprasza mało je w dzień ostatnio

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
przybijcie piątki dziewczyny!
u nas to samo z jedzeniem. kiedyś jak się Jasiek przyssał to pięknie jadł, a teraz wszytsko go rozprasza i tak jak u Ciebie jaika je dużmo mniej w dzień, ale nadrabia łobuz w nocy

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Dziś mamy wizytę kontrolną u fizjoterapeutki. Trzymajcie kciuki, jestem ciekawa co powie, bo ja nie zauważyłam żadnej poprawy
kciuki dla Was

i dla Julka madziuchny również!

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Chciałam się podzielić moją małą radością - w szczególności z ja

Pan Juliusz zasnął o 20:30, w nocy długo cisza i spokój O 1:30 obudziło mnie głośne kwiknięcie, ale dałam smoka, nawet nie brałam na ręce. O 2:30 było karmienie, zaśnięcie po 30 minutach zamieszania i wtedy już pobudka 5:45. Pięknie! Malutki nigdy nie zaliczył spania 6 godzin (tylko z tą małą "pomocą" ze smokiem ) a potem prawie 3.

Jedynym "logicznym" wytłumaczeniem jest to, że synek zrozumiał, że tatuś ma rano dwie ważne rozmowy kwalifikacyjne i nie można w nocy grymasić

Bardzo bym chciała żeby to się utrzymało I potem już coraz bardziej ku lepszemu
super!!

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
A takie babskie
Z 51015
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...-5r2416?c=3016
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...-5p2410?c=3010
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...-5r2417?c=3021

Z hm spodenki http://www.hm.com/pl/product/20996?article=20996-C

I jeszcze z c&a mam zamowione ale juz nie pamietam co tam bylo a jeszcze nie przyszlo.

A z hm mam jeszcze kilka rzeczy na oku, ale musze kupony podrukowac, zawsze troche taniej bedzie

AAa.. jeszcze wczoraj w pepco bylam 2 bodziaczki, koszylka "daddy love me" i plaszczyk na wiosne plaszczyk taki sztuczny bo sam poliester, ale to i tak na wierzch, a za 30 zl nie moglam sie oprzec Aktualnie sie pierze ale wstawie fotke pozniej
wow! ale letnio się tu dzięki tobie zrobiło

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

a teraz sukces Jasio po raz pierwszy siedział spokojnie w nosidełku a teraz w nim śpi już 30 minut
ja w tym czasie wypiłam inkę, nadrobiłąm forum i złozyłam pranie - cudnie
gorgulku dziękuję ci za radę, pisałaś kiedyś zeby lekko podskakiwac przyubieraniu nosidełka - zadziałało
potem zwidziliśmy dom i Jasio zasnął.
Dowód zaraz w k.

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora