Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-08, 14:37   #7644
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Agiko ten basen to wyglada na taki ogromny na tych zdjeciach ale widac ze super zabawe ma Milcio. w tamtym roku kupilam Wiktorii taki niski basenik z malym daszkiem. i pewnie w tym roku wykorzystamy go choc pewnie bedzie juz za maly dla niej. moze pojedziemy do hurtowni po wyzszy. zobaczymy. ale ja jeszcze nie wyciagnelam baseniku bo u nas choc cieplo to wiaterek jeszcze wieje a my ostatnio po maly przeziebieniu.

Kostko dla Natalki, teraz bedzie juz tylko lepiej. bedzie miec wlasne sciezki i wlasne zajecia. a z podworkiem to macie racje ze dobra zecz. ja ama mam duze i nie musze ganiac i kombinowac. Wiki ma piasownice i basenik a jak jest ziemia nagrzana to klade jej stara koldre i wysypuje zabawki. mam spokoj na kilka godzin. chociaz bratowa mojego TZta ma jeszcze lepiej. z duzego pokoju wychodzi sie na podworko a okna salonu i kuchni wychodza na podworze. moze puszczac synka i widzi go ciagle. tez bym chciala tak.

a ja dzisiaj postanowilam z naucze Wiktorie samodzielnego zasypiania i rezygnujemy ze smoczka. niby nie jest zle jak zasypia ze mna ale wieczorem jest strasznie. zasypia wtedy kiedy i my tyle ze zazwyczaj zasypia rowno z nami. potem musze ja przeniesc wiec i musze sie przebudzic. a dzisiaj cale 30 minut sie meczylam. odkladalam do lozeczka. juz sama nie wiem czy bardziej bolalo ja to ze musi sama lezec w lozeczku czy brak smoka. mam nadzieje ze wytrzymam.
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora