Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-17, 10:40   #138
joasia-a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz.14

A własnie.. ten moj wczorajszy sen..

Kurde.. doślubu nadal ponad rok.. a mnie te koszmary ciągle męczą!! :|

wczoraj wgl ten sen rpzeszedł sam siebie, bo mimo że się obudziłam zażyć tabsa to po zaśnięciu ten sen nadal miał ciąg dalszy....
Było coś takiego że w tym śnie była dziwna tradycja.. że z rana Panna Młoda musiała pojechać do Pana Młodego i spedzic tam duzo czasu.. i pojechałam do TŻta. ktory mieszkał na skraju jakiejs gory.. pojechałam do niego w sukni ślubnej, tam byli ludzie którzy otworzyli szampana jak przyjechałam i nagle zaczęli mnie lać tym szampanem a jakiś koleś to oblał mnie nestea :O bylam straaasznie zła.. strasznie późno pojechałam od TŻta.. ślub miał być o 14 jak planuję.. pojechałam szybko do fryzjera z mamą, wróciłam do domu a tam przyjechała zarezerwowana już wizażystka.. była 13:45 a ona wchodzi i mówi że no tak.. za 3 tygodnie mam ślub to dzisiaj popróbujemy makijaż (bo próbny makijaż jakoś tak z miesiąć przed ślubem ma być) a ja matko.. ja za 15 minut biore ślub!! i wymalowała mi jedno oko inaczej, drugie inaczej.. babcia sie wtracala ze ma byc naturalnie.. miałam już do księdza dzwonić czy ślub może być o 14:30.. TŻ już czekał,niecierpliwił się.. a ja jeszcze kłóciłam się z babcią o ten makijaż i w końcu babcia do niej że to jest jej dom i jej ślub więc muszę robić co ona mi mówi hah.. nie ogarniam całkowicie tego xD

A wgl... wczoraj dostałam PIT od szefa.. matko!!!! myślałam że on ma z 35 lat góra!!! masakra... patrze na tego pita i szczeka mi naprawdę opadła i nie mogłam podnieść.. Koleś jest starszy od moich rodziców, od mamy o 2 lata.... :O ma 48 lat :O mowie to TŻtowi i on tez szczeka na dol.. że też mu dawał góra 35 lat :P