Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-17, 09:40   #2009
virginia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Dzień dobry
Wczoraj nie zaglądałam bo do 15 byłam w pracy a potem na urodzinach chrześniaka, skończył 5 lat , tzn. tak na prawdę jutro skończy ale urodzinki były wcześniej. Moja Niusia dostała sporo nowych, ładnych ubranek , już je poukładałam w szafie.
Za chwilę lecę na kursy, skończę o 15 potem od razu do szpitala szukać tego ortopedy a od 17 znowu zajęcia, mam nadzieję, że go znajdę i że zdążę, chciałabym już wiedzieć co i jak i chociaż w tej sprawie się uspokoić. Trzymajcie kciuki

Przeglądałam Was ale nie zacytowało mi wszystkich, jak się dużo cytuje to chyba tak jest .

agunia4ever gratuluję przeprowadzki, wreszcie na swoim!

cayenne chudniesz w ekspresowym tempie, też tak chcę!

(t)asia brzuszek zgrabniutki, malutki, urokliwy!

Gianna ale się wymęczyłaś ostatnio, pewnie chciałabyś już urodzić, zresztą u Ciebie to już chyba najwyższa pora, trzymam kciuki!

kolba
żebyś jeszcze pobyła w dwupaku

Ela87
oklaski, kwiatki, wiwaty za donoszoną ciążę!

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
czyli jednak pełnia działa
również jestem zwolenniczka TULENIA i PIESZCZENIA! po to sa małe dzieci.
Kuba był wiecznie tulony i całowany, chwalony i brany na kolana, noszony, i mogę powiedzieć, że ma duże poczucie własnej wartości, jest bardzo samodzielny i odważny. majac niecałe 3 lata poszedł do księdza z koszyczkiem poświęcić jajka, ja stałam z tyłu. teraz 3.5roczku i potrafi powiedzieć, że on nie jedzie z nami, że zostaje sam w domu. (oczywiście nigdy go nie zostawiamy)
koleżanka mnie straszyła, że mi wyrośnie na mamisynka, a ja uważam, że okazywana miłość matki daje dziecku taka 'bazę' wewnętrzna poczucia własnej wartości. to dziecko samo stopniowo 'odcina pępowinę'
Ja też tak myślę i mam nadzieję, że mojemu maleństwu tego ciepła nie zabraknie, zwłaszcza że sama nie byłam specjalnie tulona i chwalona. Ogólnie uważam, że jak się dziecku okazuje dużo miłości, jak po prostu się je przytula, mówi 'kocham cię' (czy Wasi rodzice Wam to mówili?) to buduje to w nich poczucie własnej wartości.

monisia230186
witaj i napisz coś więcej o sobie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
a teraz wspomnień czar
1. 37tc (36t5d)
2. tydzień po porodzie
3. 12 tygodni po porodzie
Wow, jaka laska!!!!! Mam nadzieję, że też tak szybko wrócę do formy.

Coś Kate się nie odzywa, może Maja już w drodze?
Enia

I już muszę lecieć do roboty . Zajrzę pewnie dopiero wieczorem, nie smarujcie za dużo .
I'll be dreaming my dreams with you..

Edytowane przez virginia
Czas edycji: 2014-02-17 o 09:43
virginia jest offline Zgłoś do moderatora