2014-02-17, 09:48
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
Napisane przez virginia
Dzień dobry
Wczoraj nie zaglądałam bo do 15 byłam w pracy a potem na urodzinach chrześniaka, skończył 5 lat  , tzn. tak na prawdę jutro skończy ale urodzinki były wcześniej. Moja Niusia dostała sporo nowych, ładnych ubranek  , już je poukładałam w szafie.
Za chwilę lecę na kursy, skończę o 15 potem od razu do szpitala szukać tego ortopedy a od 17 znowu zajęcia, mam nadzieję, że go znajdę i że zdążę, chciałabym już wiedzieć co i jak i chociaż w tej sprawie się uspokoić. Trzymajcie kciuki
Przeglądałam Was ale nie zacytowało mi wszystkich, jak się dużo cytuje to chyba tak jest  .
agunia4ever gratuluję przeprowadzki, wreszcie na swoim!
cayenne chudniesz w ekspresowym tempie, też tak chcę!
.
|
W sumie teraz mi sie przypomnialo, ze owszem, tak miewam - chudne bardzo szybko, ale tez bardzo szybko tyje w czasie okresu dzieki zatrzymujacej sie wodzie potrafie przytyc 5 kg 
Przypomnialo mi sie tez, jak wyjechalam z zespolem do Wloch, w 3 tyg schudlam 14 kg, jadlam lekko i codziennie koncert. Matka jak mnie zobaczylam, to zaplakala i powiedziala, ze mnie wiecej nie pusci 
Efekt - skora sie zbyt mocno rozciaga, np dorobilam sie rozstepow wowczas pod kolanami 
Wolniejsze chudniecie lepiej mi sie podoba i Powiem Wam po cichutku, ze nie wiem jak pozniej, ale dzis stan mojej skory na brzuchu mi sie podoba, wyglada lepiej niz przed ciaza, mozliwe to??? 
O cesarzu Julianie, jesli tys to sprawil, bede Cie wielbic (juz to robie )
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|