Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-17, 10:00   #2015
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

maggie123 ta sukienka jest świetna. Ja nie wiem zupełnie jak wrócę do wagi a idziemy na wesele 26 kwietnia więc Piotruś będzie miał ponad miesiąc. Jeśłi tylko będzie zdrowy to idziemy w trójeczkę więc będe potrzebowała sukienki ale podejrzewam że nie będę miała odwagi założyć takiej obcisłej. Zaraz przejrzę stronę czy jest tak coś jeszcze dla mnie

i druga rzecz; ten brzuch po porodzie

kolba: bardzo mocno ściskam za Ciebie kciuki

Gianna M, tygrysek83 gratulacje za odejście czopa

elunka88 świetne ciuszki! Ja teraz pierwszy zakup na który się zczaję to jakieś ładne adidaski na bieganie z wózkiem

ela87 gratulacje za donoszoną Oleńkę

marima: cudownie się czyta to co piszesz o swoim macierzyństwie

Trisdom: ja wczoraj tez zanotowałam parę skurczy które polegały na twardnieniu brzucha i potem bólu idącym z góry brzucha w dół do pachwin i trwało tak po 40 sekund. Niestety tylko kilka. Dziś za to ból w pachwinach

elunka88 to ty nie wiesz że na Śląsku lepsze dziurawe wiadro niemieckie niż całe polskie ?
a tak serio to mieszkam w jak to mówię zawsze najmniej śląskim mieście na ślasku bo ludzie tu są głównie napływowi z powodu Politechniki Śląskiej i wielkich zakładów wokól Kanału Gliwickiego, więc nigdy nie odczułam niechęci Polak-Ślązak. Jednak małe wioski na około to już bardzo często mniejszość niemiecka, może nie jak w woj. opolskim ale jednak... i niejednokrotnie w domach mówi się po niemiecku więc nie zdziwiłabym się gdyby bardziej niż Stochowi kibicowali Niemieckim skoczkom