Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-17, 12:42   #1650
corka_rosy
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Hejka!

W. dziś w nocy zwymiotował, wszystko do prania, a W. pod prysznic. Potem nie mógł zasnąć, chciał mleczko, ale ja bałam się mu dać, żeby nie podrażnić żołądka po wymiotach. W końcu po półgodzinie dałam. Wiecie może, czy po wymiotach można dziecko nakarmić piersią, jeśli chce, czy lepiej troszkę "przegłodzić"?
Spał z nami do 8, dziś już jest radosny i nic mu nie dolega, apetyt dopisuje. Zastanawiam się, po czym zwymiotował. Dałam pełną porcję makaronu z brokułem i pierwszy raz bebilon pepti z dha - mam nadzieję, że to nie mleko, bo zwykłe pepti bez dha wycofują, co on wtedy będzie pił?

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
Musiałam się w końcu odezwać bo już miałam sny w nocy z wami w roli głównej

Witaj

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
nie mogę znaleźć fajnego avatara, przez ten z kotem sama siebie nie poznaję
No i znalazłaś bardzo ładny

Z tym piciem u nas to samo, pije koło 100 -150 ml dziennie na kilka razy. Sama woda nie przejdzie, dodaję odrobinkę soku jabłkowego z sokowirówki.

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
[/COLOR]Myślę, że chyba kupimy basen ze zjeżdżalnią i piłeczkami na roczek. Już robiliśmy innym dzieciom takie prezenty i były zachwycone w przeciwieństwe do rodziców którzy jak już widzieli te piłeczki to im się słabo robiło
Super pomysł, gdybym miała miejsce, to też bym kupiła.

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez cathlyn Pokaż wiadomość
W końcu będę jeździć samochodem, i chciałam, żeby TŻ zamontował mi fotelik i on chciał z przodu dać
Z przodu tak, o ile nie masz poduszki powietrznej/da się ją wyłączyć. Najbezpieczniej pośrodku, ewentualnie z tyłu po stronie kierowcy.

Cat, czarnuszkę do chleba dajesz w ziarenkach czy zmieloną?

21.04.2013.
corka_rosy jest offline Zgłoś do moderatora