Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-17, 11:36   #4900
nasturcja1308
Rozeznanie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez ankafuks Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Dzieki za opinie. W zalaczeniu przesylam moje zdjecie. Niestety jest taki kiepskie bo bylo robione na szybko. Od razu uprzedzam wasze komentarze - gorset jest taki krzywy bo chowam pod pacha kwiat, ktory w orginalnej wersji sukienki jest na ramieniu, jednak mi sie osobiscie nie podoba.
ładną talię Ci robi ta sukienka

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
Zamówiłam suknie ale jak patrze na zdjęcie to stwierdzam, że jestem strasznie dużaa... i że nie nadaje się na PM ;( straszny kryzys mnie dopadł ;(
obiecałam foto wiec dodaje chociaż trochę inaczej będzie wykończona...dekolt bardziej serduszko do tego koronkowe ramiączka i nie będzie tej cieniutkiej szarfy pod biustem
Twarz zasłoniłam bo jak to moja siostra stwierdziła po zobaczeniu zdjęcia "Sukienka prześliczna ale ryj to masz dziś strasznie niewyjściowy"
nie marudź! a co to, Pmki tylko mają być chude albo patyczaki? (nie obrażając niczyich uczuć ) bardzo mi się podobasz w tej sukni, a jak jeszcze ją przerobisz to już w ogóle będzie miód malina

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora