Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brat się ode mnie odwrócił
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-17, 12:37   #19
Hiraska
Raczkowanie

Dot.: Brat się ode mnie odwrócił

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Bardzo współczuję sytuacji też mam bardzo dobry kontakt z bratem, był moim świadkiem i teraz ja będę na jego ślubie świadkować. Takie szczęście tylko, że nasze połówki się polubiły i sporo imprez, okazji, wyjść robimy we czwórkę.

Mnie zastanawia tylko jedno, skąd ta niechęć bratowej do Ciebie? może zamiast z bratem z nią byś spróbowała pogadać?

Naprawdę nie byłó nigdy sytuacji że przy bracie źle mówiłaś o bratowej, albo źle ją potraktowałaś? bo wygląda to z boku wszystko tak, jakby rodzina miała Ci coś za złe, bo nie tylko brat się od Ciebie odwrócił, ale z tego co piszesz to mama też
Nie mam pojęcia skąd ta niechęć, naprawdę z mężem staraliśmy się o dobry kontakt.
Moja matka zawsze obstawała przy bracie, nigdy nie mogłam nic na niego powiedzieć, on zawsze taki biedny i poszkodowany
Potrafi gadać do mnie do rodziny, że nie pracuję (co jest bzdurą, pracuję w domu bo mam własną działalność), na zakupy razem nie chodzimy (potrafi mi wstydu narobić np w douglasie przy paniach które już dobrze mnie tam znają), na kawę też nigdy nie ma pieniędzy i czeka, aż ja zaproponuje i zapłacę.
Z ojcem też nie jest wcale lepiej, bardzo boi się mojej mamie i zgadza się z nią we wszystkim. Od ponad roku nie ma pracy, jakiejś dorywczej się łapie i ciągle tylko narzeka, że pieniędzy nie ma (jak mój mąż zaproponował pracę u znajomego to odmówił)
Ogólnie u moich rodziców tematem nr 1 są pieniądze (chociaż mój ojciec nigdy się nie starał by było ich w domu trochę więcej).
Hiraska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując