Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-17, 11:38   #4902
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez ankafuks Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Dzieki za opinie. W zalaczeniu przesylam moje zdjecie. Niestety jest taki kiepskie bo bylo robione na szybko. Od razu uprzedzam wasze komentarze - gorset jest taki krzywy bo chowam pod pacha kwiat, ktory w orginalnej wersji sukienki jest na ramieniu, jednak mi sie osobiscie nie podoba.
Bardzo ładnie wyglądasz w tej sukni! Mi się bardzo podoba na Tobie
Ale masz rację z tym kwiatkiem, lepiej żeby go nie było, dół jest mocno zdobiony więc góra lepiej wygląda pusta

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
Zamówiłam suknie ale jak patrze na zdjęcie to stwierdzam, że jestem strasznie dużaa... i że nie nadaje się na PM ;( straszny kryzys mnie dopadł ;(
obiecałam foto wiec dodaje chociaż trochę inaczej będzie wykończona...dekolt bardziej serduszko do tego koronkowe ramiączka i nie będzie tej cieniutkiej szarfy pod biustem
Twarz zasłoniłam bo jak to moja siostra stwierdziła po zobaczeniu zdjęcia "Sukienka prześliczna ale ryj to masz dziś strasznie niewyjściowy"
ja Ci dam, każda z nas nadaje się na PM i będzie tego dnia najpiękniejsza!! A suknię masz śliczną i bardzo ładnie pasuje do Twojej figury, nic się nie przejmuj, wyglądasz ślicznie
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora