Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolejny rok razem walczymy, wytrwale spamujemy i ostro ćwiczymy. Cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-17, 11:51   #2960
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Kolejny rok razem walczymy, wytrwale spamujemy i ostro ćwiczymy. Cz. IV

Posprzątałam chałupę, pranie wstawiłam, łeb umyłam TŻ wrócił, zjadł jajeczniczkę i poszedł spać biedaczek a ja się zaraz ogarnę i idę na spacer pewnie zaliczę kilka sklepów po drodze, bo muszę parę rzeczy kupić mam nadzieję, że to słońce nie jest złudne i serio jest ciepło

Cytat:
Napisane przez asiuniaa1987 Pokaż wiadomość
Justyś, to jak będę w Rossie to kupię ten tusz czasami te tańsze są
naprawdę ok, a i może lepsze od tych niby renomowanych marek

Ja kilka razy się przekonałam o tym, np. ostatnio na farbie do włosów, kupiłam jakąś za prawie 30zł a zmyła się po dwóch myciach i w ogóle prawie nie chwyciła a ostatnio miałam z Rossa za 8zł i do dziś mam super włosy
No niestety taka prawda... często płaci się za markę jedyny minus tego tuszu to, że się trochę kruszy pod koniec dnia... znaczy teraz, jak już mam go jakiś czas- bo na początku super ale za niecałe 10 zł (ja dałam za niego 5 zł z groszami na tej promocji ) to mogę go kupować częściej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora