Dot.: Kolejny rok razem walczymy, wytrwale spamujemy i ostro ćwiczymy. Cz. IV
Posprzątałam chałupę, pranie wstawiłam, łeb umyłam TŻ wrócił, zjadł jajeczniczkę i poszedł spać biedaczek a ja się zaraz ogarnę i idę na spacer pewnie zaliczę kilka sklepów po drodze, bo muszę parę rzeczy kupić mam nadzieję, że to słońce nie jest złudne i serio jest ciepło 
Cytat:
Napisane przez asiuniaa1987
Justyś, to jak będę w Rossie to kupię ten tusz  czasami te tańsze są
naprawdę ok, a i może lepsze od tych niby renomowanych marek
Ja kilka razy się przekonałam o tym, np. ostatnio na farbie do włosów, kupiłam jakąś za prawie 30zł a zmyła się po dwóch myciach i w ogóle prawie nie chwyciła a ostatnio miałam z Rossa za 8zł i do dziś mam super włosy
|
No niestety taka prawda... często płaci się za markę jedyny minus tego tuszu to, że się trochę kruszy pod koniec dnia... znaczy teraz, jak już mam go jakiś czas- bo na początku super ale za niecałe 10 zł (ja dałam za niego 5 zł z groszami na tej promocji ) to mogę go kupować częściej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|