2014-02-17, 12:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Cytat:
Napisane przez pater86
Dziewczyny, mnie to skóra na brzuchu normalnie aż piec zaczyna :/ tak mnie wybrzuszyło w sekundzie  chyba się nie obejdzie bez rozstępów... Mimo, że mama przytyła w ciąży 25kg i ani jedno rozstępu się nie nabawiła... Obym miała tak samo  tzn. tylko z tymi rozstępami, bo 25kg nie wyobrażam sobie przytyć :P
|
A smarujesz ją czymś ? mi się ostatnio śniły okropne rozstępy 
Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88
Pradip
Ja się właśnie zastanawiam ile czego jest potrzebne. I nie mam zielonego pojęcia. Pomoże któraś z Was?
Morin
Nie przejmuj się że nie znasz jeszcze płci. Ja też jeszcze nie znam a w 22 tyg jestem
ANTERIA
Myślę że na takie zachowanie trzeba reagować. W dzień jeszcze bym byla w stanie zrozumiec, ale całą noc sie tłuc i nie dawać spać sąsiadom to już przegięcie.
A ja się w końcu dziś zmogłam i pojechałam trochę po sh pobuszować. Otworzyli u nas w mieście nowy ciucholand i w poniedziałki jest wszystko po 1 zł. O matko ile ludzi było na otowarciu. Na moje okoko około 300. Aż się bałam. Ale ciuszki dziecięce piękne mają. Obkupiłam dzidzię i trochę męża. Macie fotki co kupiłam.
A teraz idę się zdrzemnąć bo stasznie źle w nocy spałam. Co chwilę się budziłam, myślałam że zwariuje na tym łóżku.
|
Piękne ciuszki 
A ja mam zakaz kupowania już ciuszków teraz skupić się trzeba na innych duperelach 
Z nuka bardzo spodobały mi się te 2 smoczki zamówię je w przyszłym miesiącu z resztą rzeczy na all:

A dziś kupiłam 2 koszule do szpitala. To pierwszy zakup dla mnie.
|