Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet z fejsa
Wątek: Facet z fejsa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-17, 14:27   #7
enchant
Raczkowanie

Dot.: Facet z fejsa

Cytat:
Napisane przez lordMarcy Pokaż wiadomość
Jednak od tamtej gadki w ogóle sie nie odezwał, jedynie w sobote że ma egzamin. I koniec, w tygodniu sama do niego zagadnęłam jak sesja to odpisał że ma kilka poprawek, że bierze sie za nauke, że może na tym zjeździe poprawi(tzn. w ten weekend, który się właśnie skończył) więc odpisałam mu co nieco, odczytał tą wiadomość w piątek (3dni temu) i już nic nie odpisał, nie odzywa się. Myślicie, że po prostu stracił zainteresowanie?
Ja się łudzę, że jeszcze napisze, ale gdyby chciał to przecież by się odezwał 4 dni temu odczytał moją wiadomość i zero odzewu. A tak to mówił, że odlicza dni do spotkania.
Przykre to jest dla mnie, bo chłopak serio mnie zaintrygował.
Ty tak na serio? Bez urazy ale masz 15 lat? Koleś studiuje, napisał, że ma poprawki, że bierze się za naukę a Ty lamentujesz, że 4 dni temu odczytał wiadomość i nie odpisał? Daj mu spokojnie się pouczyć i pozaliczać egzaminy, to potem będzie miał czas na spotkania, bo jak obleje poprawki to potem dupa blada i nie będzie w ogóle miał na nic ochoty. Cierpliwości
Ludzie się czasem zachowują, jakby poza nimi świat nie istniał...
Poza tym to facet ma gonić króliczka, bo jak królik sam mu się pcha pod łapy, to wyjdzie z tego jedynie pasztet
enchant jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując