Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niewybaczalne zachowania gości
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-17, 16:17   #642
_ema_
Zakorzenienie

Dot.: Niewybaczalne zachowania gości

A ja bym była wdzięczna, gdyby taki koszyczek był na weselach standardem, a niestety nie jest.
Z prostej przyczyny: w moją wizytową torebkę nie mieści się wiele, zapewne wiele kobiet ma ten sam problem, a na prawdę uwielbiam być pewna, że w awaryjnych sytuacjach nie będę miała problemu. Więc tak jak zawsze sama jestem zabezpieczona w krem do twarzy, fluid, perfumy i środki higieniczne jak chusteczki [1-2] czy podpaski, tak już więcej nie upcham do torebki, to z ledwością się mieści. Nie wyobrażam sobie nosić ze sobą nici, plastrów na odciski, większego zapasu chusteczek w razie jakiegoś wybrudzenia się, mokrych chusteczek, gdyby mnie okres zaskoczył i trzeba było się ogarnąć, lakieru do włosów jakby fryzjerka zawaliła robotę [a nie cierpię bawić się z rozwalająca fryzurą] itd itd... Zakładam, że nie jestem sama i jak zbierzemy w stado 50 kobiet, to wielkie prawdopodobieństwo, że przynajmniej jakaś część napotka wymienione problemy. Dlatego ja bym wręcz odetchnęła, gdyby na masowych imprezach taki 'element wystroju łazienki' był standardem.
Oczywiście nie mówię o przegięciu jak zapasowe majtki itp, ale:
- agrafki
- igła
- 3-4 podstawowe kolory nitek [są takie mini zestawy, nie trzeba pakować zaraz całej szpulki]
- chusteczki higieniczne [większy zapas]
- plastry
- lakier bezbarwny
- mini lakier do włosów
- nożyczki
- tabletki na ból głowy/no spa
- podpaski/tampony [przecież wszystko teraz jest tak ładnie popakowane, że nie wiem kogo miałoby to razić. A już sama biegałam ze dwa razy w życiu poszukując dawcy podpasek, lądując ostatecznie w biedronce bo nikt nie miał]

Bez jakichś osobistych rzeczy. Ale dla mnie bardzo fajna sprawa.
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora