Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-17, 18:28   #3670
Curly81
Wtajemniczenie

Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.

Hej,
Własnie wróciłam od fryzjera,żeby sobie trochę poprawić humor.Byłam o babki poleconej na wizażu od włosków kręconych.Kurcze jaka fajna kobieta.Przemiła,fajnaO d razu nastrój mi się poprawił.Coś czuję,że to będzie mój fryzjer od cięcia.Co do efektów to po umyciu dopiero zobaczę bo mam rozczesane włosy a efekt będzie jak je umyję po swojemu i same wyschną.Nie mogę się doczekać jak to wyszło.Ale już widzę,że jest lepiej ,nadała im kształt bo były obcięte na prosto.

Tata dzisiaj przyjechał do Wawy i jutro idzie do szpitala.Najpierw badania a potem operacja na dniach.Nie dopuszczam nawet myśli,że będzie coś nie tak.Proszę Was o kciuki ,żeby wszystko było ok.

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, załamuje sie już. Jeszcze wczoraj niemal zdrowa, a dziś już taki zły stan...
Obudziła się cała rozpalona, dreszcze, suchy kaszel... zaczyna się jak wtedy boje się. Czekam na tż i jedziemy do szpitala dziecięcego zbadać crp. Boje się.
Oj,mam nadzieję,że to nic poważnego.Trzymaj się!

W oczekiwaniu na kolejne szczęście
Curly81 jest offline Zgłoś do moderatora