Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W lutym wymienię - Cetaphil, Dior, Skin79...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-17, 20:59   #7
szczęście_jest_blisko
Zakorzenienie

Przekupka: 127 pkt / 99% pozyt.
Dot.: W lutym wymienię - Cetaphil, Dior, Skin79...

to podoba mi się korektor i te kosmetyki mi się spodobały
Pierre Rene, Skin Balance (Podkład kryjący) - raz użyty, bardzo jasny odcień, 20 champagne
. Coty, Beyonce, Midnight Heat, Perfumowany dezodorant w atomizerze - użyty kilka razy
12. La Roche Posay, Lipikar, Baume AP (Balsam przywracający natłuszczenie do skóry atopowej) - próbka 7ml
- Paese, Luxus (Potrójne cienie do powiek) - kolor 101, brąz, beż i kremowy
może kredka yves rocher jeszcze zależy jaki brąz czy ciepły czy zimny

która bluzka i sukienka Ci się podoba w kwiaty, podeślesz link? jaki jest odcień korektora z yves rocher, jest cały?

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

mogę oddać sukienkę, bluzkę i cienie isa dora

podoba mi się korektor yves rocher, kredka yves rocher
Pierre Rene, Skin Balance (Podkład kryjący) - raz użyty, bardzo jasny odcień, 20 champagne
. Coty, Beyonce, Midnight Heat, Perfumowany dezodorant w atomizerze - użyty kilka razy
12. La Roche Posay, Lipikar, Baume AP (Balsam przywracający natłuszczenie do skóry atopowej) - próbka 7ml
- Paese, Luxus (Potrójne cienie do powiek) - kolor 101, brąz, beż i kremowy
wymiana?

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

wolałabym żebyśmy dzisiaj się dogadały ponieważ jutro mogę iść na pocztę i wysłać wszystko hurtowo jak mówię mogę oddać nowe cienie, bluzkę i sukienkę - to sporo

u Ciebie najbardziej zależy mi na korektorze, cieniach z paese, tym dezodorancie i podkładzie fajnie by było się wymienić dorzucę coś jeszcze jakiś fajny ciuszek

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

i podkład w odcieniu light beige z ladycode by bell czyli po prostu z bell mam też krem cc z bell użyty dwa razy

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

odcien 020 nude najjaśniejszy, piękny jasny odcień ja uwielbiam ten krem ale mogę oddać

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

ok a dorzuciłabyś kredkę yves rocher brązową? chętnie bym przetestowała krem był dwa razy użyty na całą buźkę i możemy wymieniać się adresami jak Ci pasuje czy ten podkład ze skin balance nie wpada w róż? czy jest mega jasny czy do lekko żółtej cery by się sprawdził?

Edytowane przez szczęście_jest_blisko
Czas edycji: 2014-02-17 o 17:35
szczęście_jest_blisko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując