Wątek
:
Jestem w związku z obcokrajowcem-V część pogaduszek Mieszadełek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
2014-02-18, 08:35
#
5
niusuance
Rozeznanie
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem-V czesc pogaduszek Mieszadelek.
Cytat:
Napisane przez
roux666
Masz jakis pomysl jak?
Malo kreatywna jestem ostatnio
Może po prostu stara listę wyrzucić (wiele osób z niej już dawno się nie udziela na wątku) i po prostu zabrać nowe zapisy tutaj. Każdy aktywny użytkownik po prostu może się zgłosić pisząc nick i kraj pochodzenia TZ ewentualnie tez kraj zamieszkania
Niusuance- Nowa Zelandia - Nowa Zelandia
Wiecie co? Poszłam dzisiaj do sklepu z materiałami...miałam tylko popatrzeć
80$ poźniej cieszę swoje oko kilkoma metrami nowych wzorów... Ale zainspirowało mnie to do szycia i już mam części do nowych toreb na zakupy wycięte
A co do dyskusji z poprzedniego watku. W TZ ujęło mnie przede wszystkim jego ciekawość, otwartość i wiara, że tak na prawdę można wszystko osiągnąc co tylko się chce. I to że nie patrzy na innych tylko robi swoje. Że jest towarzyski, ale nie potrzebuje alkoholu, żeby się dobrze bawić. Że potrafi porozmawiać na każdy temat...
Z polakami moje doświadczenia sa dosyć marne ale najczęściej kończyło sie brakiem jakichkolwiek tematów do rozmowy,no bo ja o piłce ani boksie nie pogadam. Brakuje mi w rodakach właśnie takiej otwartości na innych i na świat. No i miałam wrażenie, że zamiast sięgać w górę to raczej ciągną w dół... Ale oczywiście nie wszyscy są tacy i całe szczęście
niusuance
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do niusuance
Znajdź więcej postów niusuance