Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-18, 10:50   #2259
mmhym
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Dzień dobry Ja też od dzisiaj mam donoszoną ciążę z tej okazji przestaje zalegać na kanapie i zaczynam uprawiać jakąś aktywność idę później na długi spacer.
Czy Wy też macie wiecznie zatkane nosy? Ja zwłaszcza w pozycji poziomej nie mogę wcale nosem oddychać

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za doping teraz poproszę o jeszcze większy bo jeszcze to długo potrwa, ale ODCHODZĄ MI WODY mam jeszcze długą szyjke ale juz okropne bóle więc latwo nie będzie
samo poszło? mocno, bardzo mocno zaciśnięte

Cytat:
Napisane przez BeautifulLie Pokaż wiadomość
Dzień dobry :-* witam w 35tc dzisiaj z rana na ostatnich badaniach byłam zaraz idę sie zdrzemnąć
Brawo za 35t. i kciuki za wyniki

Cytat:
Napisane przez asialll Pokaż wiadomość
a ja dziś zaczynam 38 tydzień :hurra:
idziemy łeb w łeb

maggie123dobrze, że to skontrolujesz - choć może już ginekolog coś Ci wyjaśni dla Zu

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja chyba oszaleje. Wczoraj wieczorem i dzisiaj od rana czuję mniejszą aktywność małego niż zwykle. Zawsze wieczorem były takie harce że mi oczy z orbit mało wychodziły z bólu a wczoraj tak jakoś delikatnie. Piłam zimną wodę, piłam słodką colę, jadłam, no i na chwilę się uaktywniał bardziej a potem znowu nic. No ale poszłam spać. I dzisiaj od rana jest to samo. Czuję jak się porusza, ale tych ruchów jest zdecydowanie mniej i są słabsze niż zawsze. A są też chwile że nie czuję go wcale. Czy powinnam się niepokoić?
Moje dziecko miało takie 3 dni - czw., pt, i sb. W niedzielę już była lepsza Denerwowałam się, ale to chyba prawda, że dziecko pod koniec jest już mniej aktywne czasem. Ja nigdzie nie byłam, ale polecam iść na IP dla własnej spokojności

Drugie serce
mmhym jest offline Zgłoś do moderatora