Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chora fascynacja?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-06-21, 19:50   #5
maddlen
Raczkowanie

GG do maddlen
Exclamation Dot.: Chora fascynacja?

Przerażająca historia wg mnie :/ Z całą pewnością on musi iść do lekarza, ale nie do psychologa tylko już do psychiatry. Niestety tylko taki lekarz może mu pomóc. Popieram zdanie Anisi25, że musisz z nim poważnie porozmawiać. Tylko, że wg mnie to już zaszło za daleko. Wiadomo, że go kochasz, byliście długo ze sobą. Ale myślę też, że fakt, iż tak długo Cię okłamywał i to w tak wielu różnych sprawach, sprawia że nie powinnaś dalej z nim być. Jak dla mnie bardziej normalne wydałoby mi się to, że rozmawia i flirtuje z jakąś Sarah z Berlina, niż to, że nazywał tak Ciebie . To już jest bardzo nienormalne :/ Niestety obawiam się, że to jest typ człowieka, który zdolny jest do wielu bardzo niedobrych posunięć. Traktował Cię w zasadzie jako "uosobienie" aktorki, chcąć zapewne w jakiś sposób wyobrażać sobie, że to Ty jesteś nią, by móc być z wymarzoną Sarah. Bo przecież wirtualna Sarah, ani taka z plakatów nie zaspokoi jego potrzeb bliskości, czy potrzeb seksualnych. Aż nie chce się wyobrażać sobie, o czym on myślał śpiąc z Tobą :/ Z całą pewnością nie popełniłaś błędu wyprowadzając się od niego. Teraz tylko możesz ze względu na swoją miłość do niego, chcieć mu pomóc w zakończeniu tych zachowań. Mam nadzieję, że podejmiesz odpowiednie decyzje względem niego. Życzę powodzenia i pozdrawiam