Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy on mnie zdradził z prostytutką?!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-18, 13:07   #162
Deborah100
Zakorzenienie

Dot.: Czy on mnie zdradził z prostytutką?!

Cytat:
Napisane przez mala423 Pokaż wiadomość
Mnie naprawdę nie interesuje życie prostytutek czy one to robią z przymusu czy z własnej woli, ja napisałam tu dlatego że miałam wielki problem. Dziękuję za odpowiedzi. TŻ nęka mnie telefonami i smsami bym mu wybaczyła że on nie zrobił nic złego zawiózł tylko kolegę i mu samochodu pożyczył, wiem trudno w to uwierzyć. Tłumaczę mu że mam do niego i do jego samochodu obrzydzenie, Lecz on przyrzeka mi że samochód sprzeda i że będzie czekał na mnie tak długo ile będzie trzeba. Naprawdę cięzko mi, byliśmy ze sobą 4 lata, to nie jest tak krótko. Tak naprawdę nie wiem co tam dokładnie się działo. Mam zupełny mętlik w głowie.
Ja też jakoś średnio wierzę w to co mówi Twój Tż.
Po 1. Jak musi mieć zryty mózg aby pożyczać samochód kumplowi aby tamten użył sobie z dzi*ką ? A o jego znajomych już nie wspomnę....Może źle myślę ale jeśli ktoś zadaje się z takimi ludźmi to jest do nich podobny.
Po 2. Dlaczego wcześniej o tym nie wspomniał, jeśli jest niewinny....

Ja to bym znienacka poprosiła aby pokazał wiadomości w telefonie, fb lub przeglądane strony - tak żeby nie miał czasu wykasować
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora