2014-02-18, 17:43
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Włączyłam laptop w celu nadrobienia filmików i napisania wpisu na blog i co? Nawet palcem nie ruszyłam,mój dzieć bardziej go potrzebował jak ja więc musiałam wyłączyć i dalej jestem na tel :/
|
U nas włączenie kompa/ iPada w ciągu dnia, jeśli Julia nie śpi, jest niemożliwe. Od razu straż przynożna, wyjec i żal, że nie dałam się tym pobawić, także wiem, co czujesz 
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum
Dziewczyny, takie widoczki dzisiaj miałyśmy po drodze, podczas spacerku. 
|
Pięknie!
Cytat:
Napisane przez marsi11
ale mam dziś doła, tak strasznię tęsknię za moim tatą  oglądałam zdjęcia, niektore jakby wczoraj robione
tak mi źle bez niego 
|

Cytat:
Napisane przez treselle0
mmy 8740  wynik super extra bo to w 4 m-ce 2 kg z prawie 3 wskoczyłysmy na 10 centyl  a przeciez Ola przeszła całkowity regres jedzeniowy i było tylko kp!
Lekarka fatalna, chciałam pogadac o tym szczepieniu po roku o siedzeniu Oli, ale ona w niczym nie widziała problemu, w ogole traktowała mnie jak smarka z dzieckiem  Na prosbe o skierowanie na morfo poiedziała, ze przeciez nie wyglada na anemie, w ogole nie jest blada, ale na szczescie dała żebym miała spokoj  No i sie szczepilismy, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok 
|
za wynik i kciuki za szczepienie. Ja chcę jakoś w przyszłym tygodniu umówić Mychę, choć tego szczepienia boję się bardzo. Głupia ja, niestety za dużo się naczytałam.
A tak w ogóle to dobry wieczór! 
Miałam dziś na kolację pyszną drożdżówkę Kiepsko się ostatnio odżywiam, bo tylko byle szybciej, byle było, a jak tz nie zrobi obiadu, to już w ogóle jem cokolwiek, ale obiecuję sobie, że się poprawię.
A moje spotkanie zawodowe udane - wygląda na to, że przez najbliższe pół roku naprawdę będziemy mieć co robić, a to tylko jeden z projektów, które mamy na tapecie. Cieszę się bardzo 
I jeszcze:
Bokeh - sukienka śliczna, a figura piękna ))
Fewciu - przykro mi z powodu teściów ( Naprawdę smutno się czyta, że mają taki stosunek do wnuczki 
Buziaki dla dzisiejszych solenizantów! Dużo zdrówka!!!
Edytowane przez Ultra81
Czas edycji: 2014-02-18 o 17:48
|
|
|