Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-18, 20:07   #327
ana909
Erudycja

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Co do mikro to potwierdzam, daje fantastyczne efekty, jeżeli jest wykonywana systematycznie co 4-5 tygodni. Sama jestem już po jednym zabiegu, planuje jeszcze dwa - w marcu i kwietniu. Nie wiem tylko jak to zrobić, bo chciałam się troszeczkę opalić przed ślubem, a po mikro nie wolno..... Chyba, że twarz będę zakrywać, ale potem będzie różnica w kolorze buzi i reszty ciała
A opalić się muszę - mam zapalenie mieszków włosowych na przedramionach, ramionach i nogach. Nic nie pomaga, ani maści, ani prądy d'arsonvala, ani systematyczne peelingi, ani nawet okłady z siemienia lnianego Jak nabiorę trochę kolorów, to się przynajmniej mniej rzuca w oczy A poza tym jakby nie było pracuję w solarium

Cytat świetny - prosty ale z mocnym przekazem.

mam nadzieję, że ból brzucha przejdzie szybciutko
tez mam zapalenia na przedramionach, od wrzesnia. Nigdy wczesniej tego nie mialam. Derm powiedziala ze to od suchej skory - smarowalam pare dni kremami i nic nie zeszlo... ale sprobuje posmarowac sie tym moim plynem na zluszczanie. Dam znac jak poszlo za tydz-dwa.