Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-18, 21:07   #1318
nuna2
Zakorzenienie

Dot.: Razem tu wszystkie rozprawiamy..mamusie i przyszłe mamy. Staraczki i mamusie cz

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Nuna skoro w cycach mniej to może dokarmiaj Julcię. 7 kg to mało na jej miesiąc? Dziwne...

Heloł ciotki
mało mało...

jaki śliczny jestem
Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Dziękuje za Wasze magiczne kciuki - fsh 8.7 mlU/ml ZACZYNAMY!!!
a widzisz??

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Wróciłam. Byłam z małą w mojej pracy, aby obgadać co i jak z powrotem do pracy. I okazało się, że ja zapomniałam o urlopie wypoczynkowym. Czyli zamiast wracać 14 marca to wracam 18 kwietnia . To mąż na pewno zdąży z budową. Fajnie. Mała była bardzo grzeczna, znosiła wścibskie spojrzenia i głaskanie po policzkach przez obcych dla niej ludzi. Jestem z niej dumna, że nie płakała.

Ona ma prawie 8 miesięcy. Dokarmiaj ją chociaż na noc gęstą kaszką. Powinna trochę więcej ważyć. Moja w tym czasie ważyła 8200. Wzrost ok 69 cm. Karmisz ją czymś poza cycem?

Juhu!!!!Ale wiadomość zajefajna!!!
to miesiąc dłużej z Lidzią

Kochana ja jej daję kaszkę przynajmniej raz dziennie, dostaje zupkę zjada ostatnio duzy słoiczek, dostaje jakiś deserek... chcę, żeby zaczęła pić butlę, ale ona nie chce
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
sorry ze dopiero dzis odp ale nie mialam czasu na kompa :/
ktore? te biale? na allegro. kupowalam jeszcze kozaczki w smyku i tez sa spoko, ale one czasem spadaja

no i ja nie klamie bo nie umiem

hmmm musze pomyslec o tych ku;lkach co by sie tam scisnelo z deka

ja ide z toba do cebulki

a czemu sie jej wagi czepiaja? moja Blanka na roczek wazyla cos kolo 8,5 kg i od poczatku z waga byla ponizej 3 centyla, pozniej skoczyla na 3 i dlugo byla miedzy 3 a 10.

wow!

ciesze sie bardzo

jezuu, wrocilam z szybkiego wypadu do rodzicow, zostawilam im Blanke na tydzien o ile nie zaplacze sie za mamusia cala happy wracalam do domu bo to oznaczalo weekendowe szalenstwo... taaa jasne. ledwo co wyjechalam z kolobrzegu i dzwoni tz ze nie wraca w tym tyg i pewnie jeszcze w nastepnym a w czawartek mamy 4 rocznice slubu, fajnie nie?
jak bym miala jakies ciuchy ze soba to wrocilabym do rodzicow, a tak bede kisic ogora w szczecinie sama z Amelka
a kurde chcialam zablysnac przed mezem bo zrobilam dekoloryzacje, odpitolilam sie na rudobrazowo i obcielam wlosy. to sie bede sama teraz ogladac. plakac mi sie chce
kochana, na pewno nie zrobił tego specjalnie Jeszcze się przed nim zaprezentujesz
No czepiają się, bo Julcia wzrost i głowa duża bardzo a waga lipna Ale podniosłaś mnie na duchu
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
No dobra..chciałam się z kimś normalnym wódki napić
ja jestem normalna chyba