Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-18, 22:14   #1694
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
a jeszcze jak zobaczylam fotki ze slubu, to myslalam ze pawia puszcze ale czego sie spodziewac jak fotograf za 400 zl i zdjec nie potrafi robic, MASAKRA. ja bym lepiej foty pocykala, a jeszcze jakie wiesniackie obrobki im porobil, cos jak kiedys ludzie na naszej klasie wstawiali zdjecia podrasowane na necie roznymi bzdetami
ja wyszlam jak ciezarna foka, wszyscy rozmyci od robienia "czystosci", czarne kolory swiecily sie jak psu jajca.... jezu, z mojej strony te fotki nigdy swiatla dziennego nie zobacza
przybij pione
miałam na ślubie niby kamerzystę za niby pieniądze to co stworzył to gorsze od ruskich filmów ślubnych i ruskich zdjęć ślubnych razem wziętych nikt tego na oczy nie widział i nie wolno o tym przy mnie wspominać

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ale akurat to ultimatum wyjdzie wam wszystkim na dobre i głowa do góry!

Mama mi właśnie napisała smsa że bardzo mnie kocha milutko. Podekscytowana jest bo dostała super pracę dziś
przeczytałam w poście policzanki, że mąż jej zabronił paplać a nie popalać i się zastanawiam czemu im to wyjdzie na dobre

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora