Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-08, 22:42   #3605
Ather
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Moj "kolega" ma 23 lata ja niecałe 17
Hm... myślałam, że jesteś z II LO

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość

zwazylam sie dzisiaj i waga pokazala 1 kg mniej mimo ze sie nie odchudzalam
pewnie to wahanie wagi ale i tak mi jakos poprawilo humor
Gratuluję w takim razie

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość
aha, dziewczyny, jakich uzywacie balsamow do ciala? mozecie mi polecic jakis fajny? zalezy mi zeby nawilzal, ujedrnial i ladnie pachnial. ostatnio kupilam jakis ale brzydko pachnie i nakladam duza warstwe na noc, zeby go szybko zuzyc i zaopatrzyc sie w nowy tylko nie mam pomyslu jaki..
Cała seria Eveline Extreme 3d i seria Avon Naturals... - jeśli chodzi tylko o balsamy, a nie kremy
Codziennie rano i wieczorem
W sumie przeraża mnie to trochę, bo praktycznie do każdej częsci ciała używam innego balsamu/kremu/żelu.
Ja i moje odchyły... Najgorzej że trwa to już kilkanaście miesięcy.

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Aniu Ślicznie wyglądasz,szczególnie na tej pierwszej fotce,bo całą twarz widać
Zgadzam się
Dziękuję za zdjęcia Aniu Jesteś naprawdę bardzo ładna i na tym 1 zdjęciu szczególnie to widać

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
A ja właśnie szukam kwatery nad morzem, jaką mieścinke polecacie ?
Chcę jechać w sierpniu z kumpelą na tydzien/dwa Przychylam się do Międzywodzia i Rewala
Ja uwielbiam Dziwnów i Łebę Z naciskiem na to pierwsze I z czystym sumieniem mogę Ci polecić pobyt w tamtych rejonach Cudnie...

A ja miałam kolejny zabiegany dzień Dla odmiany zakupów spożywczych, pojechałam do centrum, praktycznie tylko po perfumy, ale... no właśnie. Wpadł jeszcze eye liner, krem, 2 pary krótkich spodenek, tunika, blyszczyk, te perfumy, słoiczki na przyprawy ( ) i kolczyki... A pojechałam tylko po jedną rzecz

Ech... byłam już w większości tych większych sklepów w swojej wiosce i nigdzie nie mogę znaleźć kilku produktów których szukam
Ostatni na liście jest e leclerc - tylko znając życie nie będzie tam nic poza tym co jest w tesco, carrefourze, auchanie, kauflandzie, realu...
Nie wiem gdzie kupić te sosy fit up i dżem kokosowo - ananasowy
(OK już nie marudzę Wam )
Ather jest offline Zgłoś do moderatora