Witam z rana ja i mój ból kręgosłupa
Cholera czuję jakby mi się kręgosłup rozlatywał, jednak cały czas w zgiętej pozycji do małego nie jest dobre

Wczoraj był ten pediatra- obejrzał Adasia- wszystko OK jest zdrowy i bardzo silny podobno, ładnie na wadze przybiera więc spoko.
Jedyne co mnie matrwi to Adaś ma taką małą kuleczkę przy uszku pod skórą, wielkości ziarnka kaszy gryczanej. Ma ją od urodzenia i nie jest na kości tylko jest miękka- prawdopodobnie to jakieś naczynko lub poporodowa zmiana, która najprawdopodobniej się wchłonie- mam obserwować.
Oczywiście ja już najgorsze myśli

no ale lekarz powiedział aby się nie stresować bo wszystko jest OK
8 kg

i stoi w miejscu cholera, no nie tak niedawno bo 3 tyg temu i karmię cały czas, nie jem dużo- jem normalnie i dupa- nic nie spada
---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------
mi też wyszedł- polecam procto glyvenol w maści- mi bardzo pomogło i nie ma śladu po francy
---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------
gratulacje

współczuję długości porodu...
dobrze ze wszystko OK i nie dziwię się, że takie wiadomości przyprawiły Cię o zawał.
Wypoczywaj

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------
ja ze swoimi 12,5h i koszmarem w postaci nieskończonego parcia i tracenia przytomności również