Wielkie oczy = wielkie zainteresowanie. Gapi się, gdy woda jest włączona czy wyłączona?
I do tej pory nie znalazłaś 68 zł czy dopiero teraz poczułaś potrzebę posiadania drapaka?
Są rzeczy, których w tym świecie nie rozumiem. Należy do nich branie zwierzęcia i nieinteresowanie się tematem przez parę lat. Nie mówię konkretnie o Tobie - trafiają na ten wątek osoby, które mają kilkuletnie zwierzaki i dopiero teraz pytają, czy mogą je oduczyć gryzienia rąk albo przyzwyczaić do obcinania pazurków. A wystarczyło przed kupnem/adopcją przeczytać "kocie ABC" na miau.pl.
Miałam to szczęście, że adoptowałam kota z fundacji, a nie z ulicy, był zdrowy i miał dobre maniery. Przed adopcją fundacja uczyła mnie wkładać kota do transportera, podawać tabletki, obcinać pazurki, instruowała jak się zabezpiecza okna i balkon, jak się bawić z kotem, informowała o porach kociej aktywności, poprawnym żywieniu, przygotowaniu do zabiegów, a nawet o obecności kota w ciąży i z dzieckiem. To wszystko przez 2 godziny wizyty, bardzo ich polecam
Kupujesz co miesiąc Feliwaya od 3 lat?

U jakiego dostawcy jest taka dobra cena?