2014-02-19, 13:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koty - część VIII
Witam.. 
Z moimi rusiami na szczęście nie ma problemu z sierścią.. wyczesuje je regularnie i na szczęście nigdzie się kłaki nie walają... zresztą, one maja specyficzną sierść, więc mniejszy z nimi problem.. po kocie koleżanki widzę, że wiosną idzie.. wróciłam wczoraj cała w czarnych kłakach... aż moje Kicie zaczęły kichać, jak mnie obwąchiwały...
Tak przeglądam Wasze propozycje drapaków i już w ogóle mam mętlik w głowie... no, ale coś trzeba będzie w końcu zdecydować... tanie to to nie jest, no ale chęć posiadania dzieci zobowiązuje.. 
A ja mam do Was jeszcze pytanie... jak wiecie Olimpia ma problem z kanalikiem łzowym.. i ma przez to ciągle załzawione futro wokół oka... na bieżąco jej to czyszczę oczywiście wodą, ale zauważyłam, że to futerko robi się brązowe, przebarwione.. wiecie czym to wyczyścić??...
U nas kocisze ciągle na oknie siedzą... z wielkimi oczami... i czarny kocur sąsiadów zaczął przesiadywać pod tym oknem od trzech dni... i tak się na siebie patrzą... wiosna, wiosna..wiosna, ach, to TY...
|