2014-02-19, 12:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Cytat:
Napisane przez NecroKitty
Kucyk_Truskawkowy tak z ciekawości spojrzałam na ten wózek i kurcze naprawdę fajny  i ma dużą gondolę. W marcu wyciągnę męża do sklepu wózkowego może uda nam się go zobaczyć.
|
No mi się baardzo podoba. Znalazłam nawet w necie za 1150zł więc cena super.
Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88
Kucyk_Truskawkowy
Widzę że jest ciężko z dostępnością tych wózków. Sprawdzałam na ceneo.pl bo tam zawsze szukam to co chce kupić i u mnie z małopolski też nie ma żadnych ofert. Sprawdziłam na allegro i znalazłam jeden sklep na całe województwo w Bochni co mają te wózki. I pewnie trzeba będzie męża wyciągnąć w któryś weekend i udać się tam i do Krakowa na zakupy wyprawkowe. Bo u mnie w mieście to są trzy małe sklepy dziecięce i po 2-3 wózki do wyboru.
|
Cytat:
Napisane przez Izetka_
Weź nie strasz, bo ja też się napaliłam na ten wózek, żeby go obejrzec, jak go nie ma w Lublinie to będzie klapa na całej lini 
|
No dokładnie klapa. Mój mąż nie kupi w ciemno, jeżeli wcześniej na żywo nie zobaczy 
Cytat:
Napisane przez D0tk4
ja pierdziu ... A ten wątek miał być inny od tych gdzie na godzine pojawiało się 100 postów!  nie nadarzam za Wami, strasznie duzo piszecie 
|
Heh, ja też nie nadążam. wystarczy że kilka godzin nie zajrzę i jestem daaleko w tyle.
Cytat:
Napisane przez Izetka_
hmmm nie zastanawiałam się nad tym  ale chciałabym takie żeby móc je wytrzec i żeby były suche od środka a podeszwa może byc mokra  wyschnie sama 
|
Ja miała w szpitalu osobne pod prysznic.
Cytat:
Napisane przez poziomkka
Ahaa, zapomniałam jeszcze się pochwalić, jak to mnie teściowa z rana zdenerwowała  Jej siostra przywiozła ciuszki i różne takie swojego wnuka i powiedziała mi, żebym przejrzała sobie co chcę wziąć. Moja teściowa oznajmiła od razu, że pojdzieMY wieczorem do niej i przejrzymy, bo ma różne rzeczy, np nową pościel, kołdrę, poduszkę...Ja powiedziałam, że moje dziecko nie będzie spało na poduszce, ani pod kołdrą. "Jak to???!" A no tak to, będzie spało pod kocykiem  Później stwierdziła, że jak chcę to wieczorem skoczymy zobaczyć to wszystko, a jak nie to ONA SAMA PÓJDZIE I PRZEBIERZE    Wrrr!!!!! A na koniec jeszcze dodała, że bardzo się cieszy, że będzie dziewczynka to będziemy we 3 wychowywać mojego męża   Kuźwa, może we 4 jeszcze z moją mamusią??!! Zresztą wydaje mi się, że teściowa miała czas, zeby swojego synalka wychować 
|
hehehe, niezła ta Twoja teściówka 
Cytat:
Napisane przez karolkya
Napisz do producenta, ja tak się dowiedziałam gdzie mogę zobaczyć wózki które mnie interesują
biuro@camarelo.pl
|
Tak zrobie 
Cytat:
Napisane przez zubi89
Napisz do producenta camarelo mi odp. że na Opolszczyźnie go nie mają :/(pytałam też o Oławę i też go nie ma ) dopiero można go zobaczyć w Głuchołazach... wczoraj przeszukałam wizaż i b. dużo dziewczyn zdecydowało się na te wózki camarelo. Jakby był w Wrocławiu to daj mi znać 
.
|
Jak się dowiem to dam znać.
Ktoś pytał o szczotę do butelek? Jest w rossmanie tam gdzie smoczki, grzechotki itp. Z babydreama za 6zł w promocji.
|
|
|