Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-19, 12:55   #418
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II

Cytat:
Napisane przez NecroKitty Pokaż wiadomość
Kucyk_Truskawkowy tak z ciekawości spojrzałam na ten wózek i kurcze naprawdę fajny i ma dużą gondolę. W marcu wyciągnę męża do sklepu wózkowego może uda nam się go zobaczyć.
No mi się baardzo podoba. Znalazłam nawet w necie za 1150zł więc cena super.
Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88 Pokaż wiadomość
Kucyk_Truskawkowy
Widzę że jest ciężko z dostępnością tych wózków. Sprawdzałam na ceneo.pl bo tam zawsze szukam to co chce kupić i u mnie z małopolski też nie ma żadnych ofert. Sprawdziłam na allegro i znalazłam jeden sklep na całe województwo w Bochni co mają te wózki. I pewnie trzeba będzie męża wyciągnąć w któryś weekend i udać się tam i do Krakowa na zakupy wyprawkowe. Bo u mnie w mieście to są trzy małe sklepy dziecięce i po 2-3 wózki do wyboru.
Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość

Weź nie strasz, bo ja też się napaliłam na ten wózek, żeby go obejrzec, jak go nie ma w Lublinie to będzie klapa na całej lini
No dokładnie klapa. Mój mąż nie kupi w ciemno, jeżeli wcześniej na żywo nie zobaczy
Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
ja pierdziu ... A ten wątek miał być inny od tych gdzie na godzine pojawiało się 100 postów! nie nadarzam za Wami, strasznie duzo piszecie
Heh, ja też nie nadążam. wystarczy że kilka godzin nie zajrzę i jestem daaleko w tyle.
Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
hmmm nie zastanawiałam się nad tym ale chciałabym takie żeby móc je wytrzec i żeby były suche od środka a podeszwa może byc mokrawyschnie sama
Ja miała w szpitalu osobne pod prysznic.
Cytat:
Napisane przez poziomkka Pokaż wiadomość

Ahaa, zapomniałam jeszcze się pochwalić, jak to mnie teściowa z rana zdenerwowała Jej siostra przywiozła ciuszki i różne takie swojego wnuka i powiedziała mi, żebym przejrzała sobie co chcę wziąć. Moja teściowa oznajmiła od razu, że pojdzieMY wieczorem do niej i przejrzymy, bo ma różne rzeczy, np nową pościel, kołdrę, poduszkę...Ja powiedziałam, że moje dziecko nie będzie spało na poduszce, ani pod kołdrą. "Jak to???!" A no tak to, będzie spało pod kocykiem Później stwierdziła, że jak chcę to wieczorem skoczymy zobaczyć to wszystko, a jak nie to ONA SAMA PÓJDZIE I PRZEBIERZE Wrrr!!!!! A na koniec jeszcze dodała, że bardzo się cieszy, że będzie dziewczynka to będziemy we 3 wychowywać mojego męża Kuźwa, może we 4 jeszcze z moją mamusią??!! Zresztą wydaje mi się, że teściowa miała czas, zeby swojego synalka wychować
hehehe, niezła ta Twoja teściówka
Cytat:
Napisane przez karolkya Pokaż wiadomość
Napisz do producenta, ja tak się dowiedziałam gdzie mogę zobaczyć wózki które mnie interesują
biuro@camarelo.pl
Tak zrobie
Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Napisz do producenta camarelo mi odp. że na Opolszczyźnie go nie mają :/(pytałam też o Oławę i też go nie ma ) dopiero można go zobaczyć w Głuchołazach... wczoraj przeszukałam wizaż i b. dużo dziewczyn zdecydowało się na te wózki camarelo. Jakby był w Wrocławiu to daj mi znać
.
Jak się dowiem to dam znać.

Ktoś pytał o szczotę do butelek? Jest w rossmanie tam gdzie smoczki, grzechotki itp. Z babydreama za 6zł w promocji.
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora