2014-02-19, 15:51
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
Napisane przez emdzik
Anesthesia aaaaa skąd taką cudowną koszulkę wytrzasnęłaś ? :P 
|
Znalazłam na Pintereście 
Cytat:
Napisane przez Lady Million
Teraz muszę Wam powiedzieć że jesteście jak F1 nie mam mnie tu teraz często ponieważ do Naszego Wielkiego Dnia zostało 10 dni, wszystko zapinamy na ostatni guzik.
|
O matko, TAK NIEDŁUGO! Razem z innymi PMkami łączę się w stresie, ach, ach 
Cytat:
Napisane przez Dotka90
Co do snów, to mnie się ostatnio śniło, że się całowałam z naszym wspólnym (moim i TŻa) kumplem  Także tego 
(...)
Zmiana kodu, 1 z przodu - 199 dni! Jestem przerażona 
|
Ej, ja ostatnio zdecydowanie za często mam tego typu sny Czasem nawet kilka razy w tygodniu śni mi się, że zdradzam TŻ... masakra 
Gratulacje Ja będę zmianę kodu za tydzień świętować Czemu przerażona? 
Cytat:
Napisane przez cashmere
W ogóle nam dużo ludzi opowiada że teraz tyle ludzi odmawia, że zaczynam się bać że mało kto przyjdzie do nas  Nie macie podobnych obaw??
|
Ja mam takie obawy, tym bardziej, że wesele małe i może sporo ludzi odmówić... jeszcze 3 moje bliskie znajome/przyjaciółki chyba jadą na wakacje za granicę, więc trochę się martwię, że może ich nie być na ślubie... jedna z nich to przyjaciółka od serca, więc cały wyjazd układa tak, żeby wrócić na ślub, druga powiedziała, że też się postara, ale z nią mam już nie tak serdeczny kontakt, więc rozumiem, że wyjazd może być dla niej bardziej priorytetowy... nie mówiąc już o rodzinie TŻta, z którą widujemy się tylko na weselach i nie wiadomo, czy nie znajdą sobie jakiejś wymówki...
Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-02-19 o 15:52
|
|
|