Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-19, 17:36   #545
Linaewen
Zakorzenienie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
obrączki wrzucone przez Linaewen to są obrączki od Bielaka, które są robione starą, unikatową japońską techniką, stąd cena. Mnie by się nie znudziły, mając świadomość, że są jedyne w swoim rodzaju, ponoć nigdy dwie takie same pary nie wyjdą, ba, sztuki nawet. I on jest jedyny w pl ponoć jeśli o tę technikę chodzi

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cześć Kochana,
My tak - ja mu jedną z ulubionych numerów - "My favorite game" The Cardigans, a on mnie - jeszcze się nie przyznał co :p

http://www.youtube.com/watch?v=XnSuuNg0WB4

W ogóle znajomym też i rodzinie mamy masę numerów dedykowanych tego wieczoru
Jest jedyny więc sobie ceny ustawia jakie chce. I nas one niestety odrzucają na wstępie. Zakładany budżet był do 1500 na krążki, a będzie znacznie mniej:-D
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora