Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-19, 16:40   #2174
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

Mam pytanko: wg OM mam dzisiaj 9tc0d a wg usg kilka dni więcej,ale liczę według miesiączki,czyli,że rozpoczynam 3 miesiąc czy jak to jest ? Bo wywnioskowałam tak z pierwszego postu.

aisa84,wdech,wydech! Nie marnuj nerwów na teściową,nie warto

kujon001,ja wgłębiam się w tą historię o tym dzieciątku co ważyło 700 gram. Zabić pewnie,że nie mogą,ba nawet muszą je ratować,ale mówią,że to cud,że przeżyło to dziecko dobę,bo zazwyczaj w takim stanie dzieci umierają w ciągu kilku godzin,ale nie wiadomo czy dożyje dalej. Podobno w UK to często się zdarza,tylko nikt o tym nie mówi,ani o samym zdarzeniu ani o stanie zdrowia dziecka.

małaPaulina,chyba przeczytam tą książkę Ale coś czuję,że skończy się na łzach...

Znowu dzisiaj humorzasta jestem,wyję i to tak płaczę,że aż się uspokoić nie mogę i aż wargi mi drżą przez to i tak mnie denerwuje wszystko,szczególnie mój Tż,że była święta wojna przez to i jest lipa jedna wielka Nie wiem jak mam sobie radzić z nerwami,nigdy taka nie byłam.

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora