2014-02-19, 18:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe faux pas popełniane przez Młodych part II
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;45222876]Ja nie chcę jakiejś wielkiej, niewiadomo jak profesjonalnej sesji. Jedna sceneria, parę zdjęć. Nie planuję innych sesji po ślubie.
Bo właściwie sceneria i tak będzie tylko jedna - konie 
Ale tak jak piszecie, że na zwykłej sesji jest możliwość pobrudzenia, tak mam świadomość, że tym bardziej przy koniach może się to zdarzyć.
Jednak do ślubu planujemy jechać bryczką, choć ja bym wolała konno - ale to już zależy od TŻ czy będzie kontynuuował naukę jazdy 
No i konie będą obok sali więc po obiadku parę zdjęć z końmi i gośćmi, no i później jakieś bez koni też - bez opuszczania terytorium sali weselnej bo jest o a położona w fajnym miejscu, dużo zieleni, stawik, mostek.
Ale no kto jak uważa, każdy ma jakąś koncepcję [/QUOTE]
a nie boisz się że przesiąkniesz charakterystycznym dla koni zapachem? nie wiem jak wy ale ja nie zdobyłabym się na to i jestem przeciwniczką koni na ślubie - z uwagi na zapach właśnie. bo jednak zapach zostaje i nie jest to chyba najlepszy na taką uroczystość. przynajmniej takie mam doświadczenia z tego co na ślubach bywałam - może u was są inne konie
|
|
|