Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-19, 19:44   #1714
milka-pilka
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.12

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
A maskotka wyglada tak: http://image.ceneo.pl/data/products/...no-zielony.jpg

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Ja tej mojej w sumie nie moge nic zarzucić (jeszcze?), poza tym, ze nie jest zbyt miła.
Bardzo fajna maskotka.

Ja byłam w piątek prywatnie w Babka Medica u pediatry, która pracuje w szpitalu na Żelaznej. Została mi polecona. Ogólnie jest ok i była uważna. Jednak zdziwiła mnie recepta na te maść...

U pediatry w przychodni na Sanockiej będę dopiero na początku marca.

[1=830b3402b90be91bee3a8a4 ac8547146eb396896_6583840 e13f22;45231003]
Och jak ja Cię rozumiem. Ja to miałam w poniedziałek. Bardzo mi się podoba określenie dzień dzięcioła, bardzo adekwatne [/QUOTE]
Mie tez się podoba to średnio mój co drugi dzień

[1=830b3402b90be91bee3a8a4 ac8547146eb396896_6583840 e13f22;45231003]
sadlaczyca co za dieta ja bym umarła. Wybacz że piszę o tym, ale ja dzisiaj pochłonęłam dwa batony a zaraz wsunę pizzę
Jestem mega głodna jak karmię.[/QUOTE]
Tez zauważyłam, ze jestem bardzo głodna przy karmieniu. W sumie mało się ruszam, zwłaszcza gdy mam dzień dzięcioła, ale nie tyje. Wszystko wysysa ssak.

Ja mam na plusie jeszcze 3-4 kg sprzed ciąży, ale podczas karmienia nie przejmuje się tym tak bardzo, bo przed ciąża byłam bardzo szczupła.

Cytat:
Napisane przez Inw Pokaż wiadomość
milka mi tą maść poleciła neonatolog w szpitalu jeszcze, jakbym nie przeczytała tutaj o szkodliwości to pewnie stale bym używała :/ A myślałam że w szpitalu z 3st referencyjności lekarze na oddziałach są już maksymalnie "wiedzący" co i jak :/
U lekarza w rejonie byliśmy raz do tej pory, babeczka wydała się fajna, miło się z nią rozmawiało, na wszystkie pytania odpowiadała, nawet dorzuciła od siebie parę rzeczy, skierowania dała itd. Ale to wrażenia po jednej wizycie. Jakby co mogę podać namiary, to na Stegnach przychodnia, położna stamtąd też fajna się wydaje, nawet dzwoniła do nas z pytaniem czy wszystko ok, bo na razie nie mieszkamy w okolicy żeby mogła wpaść.
Dzięki. Właśnie dziwi mnie, ze polecają maść, która nie jest bezpieczna. Rozumiem, ze gdy użyje się raz czy dwa to nic się nie stanie, ale generalnie nie powinni polecac takich leków.

A co do pediatry to myślałam o jakimś "dodatkowym" prywatnym. Takim, do którego mogę się zgłosić razie jakiejś poważniejszej sprawy, a najlepiej gdyby miał wizyty domowe.

Jutro muszę zapisać Walercie do neurologa (jest na Sanockiej) w sprawie ogonka Nie pamietam czy pisałam, ale ma miedzy pośladkami taka malutka narosl, która wyglada jak ogonek. Trzeba sprawdzić czy to nie jest nic groźnego, potem ewentualnie do chirurga.
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora