|  2014-02-19, 22:49 | #1 | 
	| Przyczajenie 

| 

Zazdrość/zaborczość.

Witam, wiem, że to forum bardziej dla kobiet ale trafiłem tutaj bo potrzebuje porady a już nic innego nie przychodzi mi do głowy  
 Otóż: jestem z dziewczyną od niecałego roku (11 miesięcy), mamy po 19 lat. Kocham ją bardzo, ale od jakiegoś czasu pojawił się duży problem i już nie wiem jak sobie z nim radzić.

Mianowicie, moje piękniejsza połówka stała się bardzo ale to bardzo zazdrosna. O ile na początku nie było żadnych problemów, to ostatnio przyłapałem ją kilka razy na czytaniu moich wiadomości  gdy akurat byłem zajęty czymś inny, (zarówno smsy, maile jak i wiadomości na facebooku), ma pretensje o najzwyklejsze rozmowy z koleżankami, gdy tylko gdzieś jadę dostaję co chwilę smsy typu "ale nie jesteś tam z jakąś dziewczyną?" itp.
 Dodam, że nigdy nie dałem jej podstaw do takiej zazdrości, nie zdradziłem ją ani razu, nie spotykałem się z nikim za jej plecami...

I nawet bym to jakoś przebolał, gdyby Monika sama się stosowała do swoich zasad, ale niestety jakoś nie ma problemu z umawianiem się z kolegami itp. Nie przeszkadza mi to nawet, ale czuję że jestem niesprawiedliwie traktowany
  ( Próbowałem o tym z nią porozmawiać ale to jak rzucanie grochem o ścianę :/ 
 I tutaj prośba i pytanie do Was drogie wizażanki
  Jak mam uspokoić jej wybuchy zazdrości? I skąd w ogóle bierze się aż taka duża zaborczość
  ? 
				 Edytowane przez sebakrak
 Czas edycji: 2014-02-19 o 22:50
 | 
	|     |   |