Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary- część XXXVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-20, 09:01   #1663
cocos1
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary- część XXXVII

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Czyli ja bym jeszcze w ramach pełniejszej informacji zadzwoniła do rzecznika, ale uważam, że skoro było po czasie, to reklamacja powinna być uznana na Twoją korzyść.
Ogólnie bym upierała się przy tym, że nie zostałam poinformowana w terminie i bym nawet nie wspominała, że pracownica mnie dwa dni wcześniej poinformowała, że reklamacji nie rozpatrzyli na Twoją korzyść i masz czekać na esemesa. Chyba, że gdzieś to odnotowała, że zostałaś poinformowana, ale w o wątpię.
Ze Zarą trzeba krrótko. Oni się strasznie boją rzecznika praw konsumenckich Też miałam raz z nimi niemiłą przygodę bo kupiłam buty i choć na metce była niższa cena, pani na kasie wchodziła wyższa i sprzedała mi je po cenie wyższej. Dowiedziałam się u rzecznika, że mnie nie powinno interesować, co wchodzi na kasie. Prrzy kolejnej wizycie wzięłam te buty i żądałam zwrotu gotówki. Ile to telefonów wykonali!!! W końcu chcieli mnie zbyć informacją, że tylko Warszawa może tuaj pomóc, a tam nikt nie odbiera. Wtedy powiedziałam, że w takim razie oddaję sprawę do Rzecznika i od razu pani menadżer zadecydowała o wypłacie gotówki i uznaniu ceny z metki za cenę ostateczną Tylko kazali o tym nikomu nie mówić, że zwrócono mi pieniądze
Także dzwoń do rzecznika i walcz o swoje!!!

Wzięłam swój standardowy czyli 38
Fotki wrzucę na pewno popołudniu!!!

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Dziś wrzucę
dziękuję zadzwonie do rzecznika co moge zrobic -w sumie wczoraj było po terminie nie odebrałam tej reklamacji, ni dostałam żadnej informacji na @ ani tel więc może się uda
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora