Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-20, 10:11   #4273
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Ania, zapomniałam Ci odpisać ostatnio a propos wózka! - Wg mnie jest super. Lekki, skrętny, łatwo się składa (jednym machnięciem bez użycia siły) - i tak samo rozkłada, fajnie się go prowadzi, wg mnie jest bardzo stabilny. Kosz mega! Oliwce się bardzo podoba ten wózek, jak w środku siedzi. Ciągle go ogląda z każdej możliwej (w tej pozycji) strony... A, no i jestem zaskoczona, że on po rozłożeniu jest taki duży! Spodziewałam się, że będzie drobniejszy, bo jednak po złożeniu jest malutki (mieści nam się na przednie siedzenie w naszym mikrosamochodzie), a tu niespodzianka - ale to na plus oczywiście.

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Insolito: i co u was poskutkowało? tak z dnia na dzień zaczął?
Kurdę, cieszę się, to może i na nas przyjdzie pora, tylko, że jesteśmy ostatnie;/
Czuję się czasem zapomniana i pominięta w tej kwestii na forum... Nikt nie zwraca uwagi na problemy jedzeniowe u nas, które też są duże (no bo co, mała je mi 10 rzeczy na krzyż, albo i mniej, ale ileż to można tego słodkiego jej dawać...), no cóż, może i nie karmimy się piersią, ale to jedyna różnica między nami...

Może za mało się żalę na ten temat, ale ja już przywykłam i to jest dla mnie codzienność. Mam tylko nadzieję, ze przyjdzie taki dzień, kiedy mała po prostu zacznie jeść... Może w wakacje?

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2014-02-20 o 10:12
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora