Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-20, 13:27   #2783
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość

A w ogole taka mysl mi teraz przyszla do glowy - jak sie powinno zwracac do poloznej? Normalnie per pani, czy siostro
Pani
Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość

wydaje mi się, że może zarażać i okres "wylęgania" to 2 tygodnie.
Oglądałam przed chwilą Szpital i mówili o 3 tygodniach

Cytat:
Napisane przez marima Pokaż wiadomość
byliśmy na pierwszej wizycie u pediatry, malutki zdrowiutki, wązy 3450g i mierzy 56 cm, więc ładnie urósł od narodzin

Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
Mam sposób na moje niespanie- właśnie wstałam po dwugodzinnej drzemce z kanapy i świat wygląda zupełnie inaczej. Mam siłę na kolejna noc I zrobię sobie dzisiaj sushi z gotowanym łososiem na kolację, a co
No i śpij na zdrowie

Cytat:
Napisane przez uparta8210 Pokaż wiadomość

A ja ostatnio coś kiepsko się czuję a dzisiaj to już zupełnie. Boję się że tż nie zdąży na poród, a bardzo mi zależy aby był ...
A mnie już wszystko jedno najpóźniej będzie w domu w poniedziałek, wiec te 3 dni jakoś bym wytrzymała. Tylko on jest tak nakręcony, że nawet dzień wcześniej by przyjechał
Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość

i najlepsze jest to, że oni już się zapowiedzieli na długi majowy weekend. Tylko moje dziecko nie będzie miało nawet miesiąca. Chyba muszę im powiedzieć, że ja bym wolała, żeby przyjechali w innym terminie, jak mała będzie miała ponad miesiąc. Normalnie się boję, że mi dzidźkę czymś zarażą.
Za grosz wyczucia weź im powiedz wprost, że nie bardzo i już

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora