2014-02-20, 19:17
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Czy on mnie zdradził z prostytutką?!
Cytat:
Napisane przez marianziom
Przeciez ma zdjecia na swoim blogu. Dla mnie 5/10, ale o gustach sie nie dyskutuje.
Co do tematu to najsmieszniejsze jest, ze zawsze z tym patriarchatem najwiekszy problem maja kobiety, ktora zyja "nowoczesnie". Dla mnie to ewidentny efekt skrzywdzenia przez mezczyzne albo zwykla zazdrosc. Trudno sobie wyobrazic, ze mezczyzna moze po pracy nie lezec na kanapie i nie pic piwa, a jednoczesnie zyc konserwatywnie? Czy tak trudno zrozumiec, ze wiekszosc kobiet jest za patriarchatem i 0,5 % feministek w spolczenstwie tego nie zmieni? Zyjcie sobie "nowoczesnie", ale po co z butami wchodzicie w czyjes zycie? Kobiety to naprawde takie ograniczone istoty, ze trzeba im pokazywac "oswiecona" droge? Mowie tu o kobiecie w Polsce czy Europie, bo zaraz mi zarzudzicie, ze w plemionach X w czarnej afryce dziewczynki sa obrzezane... Szkoda, ze na tym polu tak malo dzialacie. Jakos konserewatystki nie narzucaja feministkom, zeby obieraly tradycyjny model rodziny, co najwyzej sie z nich smieja, ze maja mniej wygodne zycie.
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------
Dobrze, z kobieta potrafi zaplodnic kobiete (pani Grodzkie), ah ta szalona biologia, a mnie niestety jakies dewotki w szkole na biologii uczyly, ze jest wrecz przeciwnie.
|
|
|
|