Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-20, 21:11   #222
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II

pomyslałam sobie, że jakbym ze 4 dni nic nie podawała a potem znów zaczęła stopniowo i nie robiła takich błędów to on sie nie bedzie męćzyĆ bo mam wrażenie ze popełniam błąd za błędem. Najpierw marchew go zatwardziła i robił kupkę raz na tydzień, potemsie polepszyło, a teraz znów źle.. . pEWNIE JUŻ wymyślam ale dzisiaj dał mi popalić. od 13tej do 21 jedna drzemka na 13 minut dokładnie. Oprócz tego godzinny płacz. pręzenie się, noszenie na rękach. 10 minut zabawy i znów płacz pręzenie się. BŁAGAM NIECH MÓJ SYN WRÓCI . ja nie wiem co źle zrobiłam ze budzi sie w nocy i to nie na jedzenie, ze w dień taki maruda.. Nie wierze ze to wszystko wina ząbków- no nie wierze. I choć jak widzę ze aż "wytarłby" dziąsła i placze to smaruje i na 1,5h mam syna... tylko ze nie bede mu smarować tego co 1,5h.. poza tym- ostatnio prawie 2h na macie leżał, godzine na leżaczku. a teraz??????

Powiedzcie mi .. jak podajecie marchew to czy robicie cos zeby Wam sie maluch nie zatwardził? nie wiem.. podajecie wiecej herbatek koperkowych, albo jakieś soki ..? czy po prostu czekacie?

Przepraszam ze Wam tak narzekam ale nawet nie mam z kim pogadać. na meża jestem zła i nie wiem kiedy mi przejdzie.