Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-20, 23:20   #1175
banka26
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
aaa i bylysmy na kontroli wagi, lekarz chciał Nele poogladac po 2 mies. wazy 8200, czyli w miesiąc 200 do przodu. w domu przed wizyta zrobila wieeelka kupe, wiec byłoby trochę więcej dlugosc 72 cm wszystko ok, przybiera, wiec temat zamykamy. porozmawiałam sobie z lekarka, ze Nelcia spi taka odgieta i nie siedzi. stwierdzila, ze może pominąć ten etap i najpierw wstać, ale nie zaszkodzi żeby ja ktoś obejrzał i wypisala skierowanie do rehabilitanta. także pewnie się przejdziemy.

brawo waga super przyrost jest hurra
Mysle ze jak ogladnie ja ktos kumaty to nic sie nie stanie

oby wszystko ok bylo:p
Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
Vil- nie wyznacza za nia zastępstwa? co z "jej dziecmi". w końcu to wolny etat...

Banka- slodki Misio ciagle usmiechniety!

Xal - u nas 12 godz. 19-7 i pobudka chyba glownie dlatego, ze tata wstaje

Karolina - Nela wyciąga raczki, albo słodko się po nas wspina i robi oczy kota ze Shreka urocze. i ciagle marszczy nosek
ekspresowo mija ta Twoja ciaza! jeszcze trochę i będziecie się tulic

Gold fish - to może na fejsie, w naszej grupie?

Gosiulka - raczkowanie fajna sprawa, ale kuuurcze ile to wymaga poswiecenia, uwagi i sily po całym dniu gonienia za malym raczkiem kregoslup ma dość. także ciesz się z ostatnich chwil z pełzakiem hehe.
jako prezent wybrałabym pampki (te kolejne), kocyk, zabawke, duzy recznik z kapturkiem, w sumie mnie cieszyly nawet kosmetyki i chusteczki ubranka wole wybierac sama.

Deb - rob jak podpowiada Ci serce nie sugeruj się rodzina i wszystkimi "ciociami-dobra-rada". jeśli dajesz rade karmic w nocy tak często to karmcie się i już. jeśli jesteś zmeczona i masz zupełnie dość to poszukaj innego rozwiązania. może przed snem daj kaszke? chociaż dziewczyny pisaly, ze to niewiele daje z tego co zauwazylam (na naszym forum) to cale noce przesypiają glownie dzieci na mm. mnie tez wydaje się, ze to nie glod, a potrzeba bliskości, cycus musi być blisko! Nela woli smoczek

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Gosiulka ja bym kupiła coś na co rodzicom pewnie szkoda pieniędzy a przydaje się, np. lampka z projektorem. ciuszki i pampki i tak muszą kupić a to im zostanie

---
jestem niepocieszona, dziś byłam w naszym zakładzie rehabilitacji bo coś nie dzwonili od dwóch tyg (rehabilitantka na l4 była) i okazało się że nasza pani jest w ciąży z 4 (!) dzieckiem, i od razu na zwolnieniu .... w sumie nie dziwię się, przy takiej rodzince jakby w ciąży miała pracować, ogarniać dom, gotować, odrabiać lekcje z dzieciakami itp to by nie było dobre. ale smutno mi bo P. ją uwielbiał, bawili się tak fajnie ... no i nie wiadomo czy znajdzie się miejsce dla Przemka bo inni rehabilitanci mają "swoje" dzieci, a przychodzą tam dzieci bardziej potrzebujące pomocy niż Przemek więc wiadomo że one mają pierwszeństwo. P. sobie poradzi ale neurolog będzie niezadowolona
Vil chyba musza miec rozwiazanie na wypadek takiej sytuacjibwierzyc mi sie nie chce ze Was tak zostawia, pytalas sie kovos z poradni co z Wami teraz?

Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app

Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora