2014-02-20, 23:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
Cytat:
Napisane przez małaPaulina
Misstic ha mam to samo,jako dziecko nie znosilam czytac,a zdalam mature,mama czy kumpela mi dala jakas ksiazke i teraz pochlaniam ksiazki,czytam codziennie i zawsze na ksiazke musze miec czas!
katiusza1985 ja jestem na L4 od samego poczatku ciazy,tylko pierwsze mialam od internisty,dopiero w 9tygodniu dostalam od gina,a na zwolnieniu jestem od poczatku bo ja bardzo źle sie czulam na poczatku i nie wychodzilam praktycznie z domu,ja po prostu zanioslam zwolnienie do kadr,z kierowniczka swoja nie gadalam bo nie znosze babska
Miminekteż kocham m.in Kinga 
I mam tak samo,kocham zwierzątka,bardzo chcialabym pracowac ze zwierzetami,opiekowac sie nimi itd niestety praca z klientem zrobila ze mnie antyspołeczniaka...
|
Ja zrobilam jeszcze inaczej. Poprosiłam siostrę by zaniosla moje l4. Wiem, po swinsku,ale ja komentarza mojej kierownizki mogłabym nie przeżyć. To tyran jakiś,a nie człowiek.
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------
Cytat:
Napisane przez aisa84
My też bierzemy tylko ślub cywilny a chrzcić nie będziemy ale u nas o to akurat się nie pogniewają... a może i szkoda 
|
Dobre;p
Powiem Wam,ze bardzo sznuje ludzi,którzy nie biorą ślubu,nie chrzcza dziecka na pokaz... Znam takich multum, w kościele ich nie widać,a ślub kościelny biorą, potem są na chrzcie,potem komunii,ewentualnie bierzmowaniu i na kolejnym ślubie ... Masakra! Cyrk! Robią tak,bo tak wypada,albo taki ślub bardziej uroczysty...
|
|
|