2014-02-20, 23:59
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Katalog wszystkiego :)
Wrzuciłam najnowszą wersję. Wpisałam już wszystkie firmy, które znalazłam. Jest ich 283, w tym 30 zamknięta lub prawdopodobnie zamknięta no i parę niemineralnych z ich"mineralnymi" podkładami. Wszystko to jednak firmy z podkładami. Mineralnych firm które nigdy nie miały podkładów tam nie ma.
Pozycje na czarno są gotowe, lub nie zamierzam nic więcej na razie uzupełniać, bo nie znalazłam informacji, lub mnie nie interesują. Gdyby Was jednak interesowały i znalazłybyście coś, fajnie by było, gdybyście się podzieliły 
Zielone i pomarańczowe to pozycje do uzupełnienia. Zielone oznaczają, że już pisałam do firmy, pomarańczowe jeszcze na to czekają i tu również- jeśli macie jakieś info, chętnie je przygarnę. Głównie brakuje składów, lub ceny za gram, ze względu na to, że często waga produktu podawana na stronie nie jest wagą netto.
Raz na jakiś czas będę wrzucać link ze świeżym katalogiem, ale z racji, że wszystkie firmy, które miałam do wpisania już wpisałam, nie będę w tym celu podbijać wątku.
Ponawiam jednak swoje pytanie o podkłady z olejami i ekstraktami- używałyście?
|
|
|