2014-02-21, 07:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz.14
czesc wam ;* ja wczoraj po dniu pelnym wrazen zasnelam jak dziecko :p ale kurcze snilo mi sie, ze jechalam w autobusie (a teraz wlasnie w nim jade, oby sen sie nie spelnil ) i wlazl kontroler i jak skonczyl sprawdzac to zaczal sie do mnie przystawiac xD ja na przystanku wyskoczylam z lzami w oczach, dzwonie do tz zeby szybko tu przyszedl , bo to i tamto, a on mi "aaaa nie przesadzaj nic sie nie stalo" swojs droga wczoraj czytalam fragment greya jak taki kolo sie przystawial do Any , to moze stad ten sen 
a tak poza tym to bardzo dziekuje za mile komentarze ;* i tak wlasnie myslalam, ze w tej pierwszej na zdjeciu lepiej :p ale w realu jest inaczej :p tzn w obu wygladam super (sory za skromnosc, ale naprawde... bylam w ciezkim szoku jak sie zobaczylam :p) ale w tej drugiej tak bardziej wow zdjecie kijowe no i nie jestem tu scisnieta , bo ogolnie ta druga bylo dosc za duza wiec ta babeczka mnie docisnela reka z tylu zeby pokazac jak to powinno byc. no ale wtedy przy niej foty nie bardzo szlo zrobic :p
mysle ze na 90 % bede wybierac sposrod tych dwoch.
cenowo juz pisalam - od 3 tysiecy modele od lilian west itp