Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zajadanie stresów :-(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-06-21, 22:14   #1
herezja
Raczkowanie

zajadanie stresów :-(

cześc, mam taki rpoblem, otóż ostatnio rzuciałm papierosy, około dwa miesiące temu więc normalne bylo przez pierwszy miesiąc, ze jadłam więcej i przytylam ale niewiele, moze ze 2 kg, gorzej, że teraz juz jem nie dlatego, ze nie pale, jak obserwowolam bylo to na początku, teraz zajadam stresy , w ogole jesli cos nie pójdzie po mojej myśli od razu wpiepszam, sory za wyrażenie, ale to jest potworne jestem najedzona a jem dalej a potem juz mało nie pękam i ostatnio tak strasnzie przytyłam, próbuje sie odchudzac, a moze nie, próbuje jesc normalnie, nie obżerać sie jak dotychcza, ale nie potrafie przestać, ciągle tylko coś jem, podjadam i młąo mi zolądek nie pęka, mam tego dośc, normalne posiłki to mi by wystarczylo gdyz jestem osbą, a raczej byłam szczupłą przy wzroscie 165 cm ważyłam zawsze koło 47 kg, teraz waze gdzies z 10 więcej nieiwem co robic, doradźcie prosze, tu wakacje a ja coraz grubsza az płąkac mi sie chce, najgorsze to jest to , ze mowie sobie od jutra sie odchudzam, a potem cos idzie nie tak i sie obżeram a potemmam wyżuty sumienia , w kółko wszystko kręci się wokół jedzenia to jest chore, nie wiem juz co robic
herezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując